Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/luki2

Marketing

Terapija kisikom i Tom Sawyer

Još u rano jutro zovem meni najbližu knjižnicu. "Dobar dan. Molim vas, imate li možda lektirni naslov "Tom Sawyer"? "Imamo gospođo". "Mogu li naručiti, pa da predveče navratim do vas?" "A za koga vi to trebate?" "Molim?" "Pa to je dječja lektira, pa bi bilo dobro..." "Hoćete reći da je ja ne mogu kao odrasla naručiti?!" "Za koga je trebate?!" Besramno lažem: "Za nećaka:" " Pa neka nećak dođe po knjigu." "Nećak je u Splitu. Ja mu čitam lektiru." Minuta šutnje. "Dobro gospođo: Mislim da u ovom slučaju možemo napraviti iznimku". "Hvala". "Broj vaše iskaznice?" "Nemam iskaznicu fizički". "Hm. Niste je predigli iz glavne Gradske knjižnice. Recite prezime, i prije nego što nam dođete, predignite iskaznicu!" Šokirana, kažem prezime i spustim slušalicu....:((((
Nakon posla, odem na terapiju kisikom. Mislim da ga danas posebno hlapljivo udišem. Na terapiji srećem moju bivšu glavnu urednicu iz časopisa "Vikend", na obostrano oduševljenje! Nakon toga, odlazim u Glavnu gradsku knjižnicu predignuti iskaznicu.Imaju mene oni i te kako zabilježeno "u sustavu", ali na toj iskaznici piše neki broj. Koji ti traže kad naručuješ. Da vide da si Ti - Ti.:(((( Lele!:)))))))
Konačno sam se dokopala knjige, uzela još jednu koju su otpisali i sada je dijele, popila kavu s jednom mojom prijateljicom iz Osijeka, koja je došla na redovnu kontrolu u Zagreb.
Sve je dobro što se dobro završi! :)))) Svašta, mili ljudi. Svašta! Još ne vjerujem....Pusa!
PS: Dinamo očekivano izgubio! :((( Malo koncentracije ne bi škodilo, dečki! Evo knjiga:

i knjiga koju su otpisali, a ja uzela za svoju knjižnicu: Ljub!

Post je objavljen 15.04.2021. u 22:48 sati.