Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/metric

Marketing

Što piše na internetu o uhljebima?

Uhljeb – osoba koja je nekvalificirana i nesposobna za ispunjavanje posla za koji je plaćena, a zaposlena je zahvaljujući političkim ili rodbinskim vezama, bez realnih zasluga.
Parasite- a person who is unqualified and incompetent to perform the job for which they are receiving compensation, and who was employed by a political party or due to blood relations, without merit.
Gomila zaposlenih ljudi koji primaju plaću, a ne stvaraju novu vrijednost. Udaraju pečate, provode besmislene regulative, šalju jedni drugima ovjerene papire. I tu čak nije najveći problem u tome što oni ne stvaraju novu vrijednost, već što onemogućuju drugima da stvore novu vrijednost u slobodnim razmjenama.
Uhljebi nisu stvorili sami sebe. Stvorili su ih političari, akademici, intelektualci, profesori, novinari, poduzetnici… Svi smo dužni preuzeti odgovornost za društvene anomalije. No, problem je što mnogi potiču atmosferu linča. A to je već pitanje sredine i načina na koji se nosimo s anomalijama.
Jas sam samo nacrtao jednog uhljeba kako ja zamišljam, nemam ništa s tim napisima s interneta. Za mene uhljebi su super likovi, često superhikovi.




Post je objavljen 15.04.2021. u 21:38 sati.