Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ffp2

Marketing

XP

Bill Muray je jednom zapeo u beskrajnom danu koji se uvijek ponovno vrtio.
A ja sam zapela u windowsima XP i reklami za Fructal sokove iz davnih sedamdesetih.U njegovom filmu svakoga dana budio se svizac.
U mojem filmu ja sam hrčak koji se vrti u krug.
Zajedničko je jedno.
Noćna mora počinje budjenjem umjesto da njime završava.
Ali on je imao tu sreću da je sve to skupa bila holivudska komedija s hepiendom.Kakve sam ja sreće, da se ubijem i skratim si muke, ispalo bi da ima raja i pakla.
I da je gore policijski sat cijeli dan a ne samo od 21 do 5.
I to odsada do vječnosti.Danas sam konačno dobila termin kod zubara.
Bojala sam se hoće li me uopće primiti ili će tražiti brzi test na coronu i instaliranje aplikacije za praćenje kao što traže u IKEA-i na primjer
(dobro da kod tog Mc Donaldsa za namještaj godinama već ništa ne kupujem a sad me pogotovo više neće vidjeti), no nije trebalo niśta od navedenog.
Pokušao mi je doduše uvaliti spiku kako se ne isplati dati 100 eura za plombu nego bi bilo bolje napraviti krunu za 1500.
Kao da dodjem u vulkanizer kupiti ljetne gume a ovaj me krene uvjeravati kako mi se više ispati kupiti novi auto sa ljetnim gumama.
Na kraju smo se dogovorili za krpanje.
A mostove i krune napraviti ću ako jednoga dana dodjem u Hrvatsku kod malo stručnijih zubara od ovih ovdje koji ne bi ništa ispod 2 milje eura popravljali.
Ionako se svuda nosi maska pa i da ostanem krezuba nitko neće primjetiti.

Evo sladoledar me danas s maskom, ošišanu i bez muža u pratnji nije prepoznao kad sam svratila po sladoled to go.
Pa ti radi krune i mostove u svijetu bez lica.Danas sam u šetnju u krugu krenula nekim novim putevima kojima još nisam pješačila ali da je sad neka velika razlika u slici i tonu i nije.Usput sam razmišljala kako bi možda, kad već drugačije nikada neću doći na red, mogla napravito termin za cijepljenje kod veterinara.Jedno što je mačak kod njega VIP pacijent pa imam dobre preporuke a drugo što plaćam sama pa ću odmah dobiti termin.Istina, cijepili bi me protiv bjesnoće, no i to bi pozitivno utjecalo na suzbijanje corone.Jer na najboljem sam putu da uskoro počnem i fizički a ne samo verbalno gristi sve one koji mi stanu na žulj.A ugrizom se, pretpostavljam, isto može prenijeti coronu.
(Ili se pjena iz usta ne račun pod aerosol?)Tako da, cjepivo protiv bjesnoće u mojem slučaju znalo bi biti učinkovitije od svih drugih cjepiva zajedno.Pogotovo kad popravim gebis pa budem mogla opet onako pravo zagristi.Osim toga s potrvdom o cijepljenju protiv bjesnoće mogao mi muž dokazati policiji da šeće kuju kad nas ulove u šetnji iza devet navečer.Treba se znati snalaziti u ovim ludim vremenima.
Sutra ujutro zovem veterinara.

A prije toga još jedna s kompilacije za kraj.
Baj baj baj!You went off the river
Smoke stacks fade to blind
This town's my own, ridin'free and alone
And I'm looking back
Maybe I know some people
Maybe I break some rules
But this is the street, I've got to compete
Baby, I ain't no fool

So I take a little bad with the good
It ain't just black and white
(It still ain't black and white)
You've got to deal with the real
Woo, living on the edge of the night

Post je objavljen 15.04.2021. u 20:58 sati.