Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/luki2

Marketing

Masaža, knjiga, kazalište....

Joj, današnjeg dana!:))))) Da vidimo....Najprije sam, predhodno popivši odličnu kavu u kafiću, otišla da me ona "teta" malo "istuče". Jer mi tjednima poslije bude dobro i cirkulacija proradi. Počela sam brinuti o sebi. Konačno!:)))

Tu sam se preporodila! Nakon toga, otišla sam na Hrvatske studije, Sveučilišni kampus Borongaj, da predignem knjigu koju sam osvojila na Facebooku, a tijekom Pup-a - predavanja Psihologija u praksi. Malo smo učili, malo diskutirali, postavljali pitanja - i eto meni nagrade!!!! U dućanu sam pronašla nešto prefino!!!! I na kraju, brzo ručala - večerala, kako god - tunjevinu sa feferonima Rio Mare i zelenu salatu. I kao spremila se za kazalište!:)))) Dođem u kazalište, jako dobri poznajem gospođu koja im je PR i sretnem je na vratima kazališta. I krenem pričati kako dugo, dugo nisam bila u kazalištu...truč bla.....Ulazim, pokazujem kartu. Dolazim do garderobe. "Molim vas, imate li program?!" "Imamo, izvolite!" I gospodična mi pruža program. "Tri sestre' , Bobo Jelčić. Ali..."Revizor"?! Tek tada mlada dama uzima kartu i smije se. "Znate, "Revizor" je 16.04, i Vi imate kartu za 16!" Ajme!:))))) Gospođa PR - vidi me kako idem prema izlazu. Ispričam joj sve, a ona se smije i kaže: to je zbog velike želje za kazalištem. Častim Vas sa "Tri sestre" - kaže. "Znate, ja sam ih virtualno već dva puta odgledala!" "Dobro onda, vidimo se šesnaestog!" :))))) Dakle, što reći?!:))))
I da ne zaboravim - svim članovima islamske vjeroispovjesti "Ramazan Šerif Mubarek Olsun", da predstojeće Ramazanske dane provedete u zdravlju, obilju , sreći i veselju.
Pusa!

Post je objavljen 12.04.2021. u 22:14 sati.