Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/morskamorska

Marketing

Zen



Foto: Otočka

Ja sam rođena s više utičnica i prekidača. Pa znam ubacit u petu brzinu. Preraspodijelit se na više frontova. Adresa. Razina. Bilokaciju samo šta nisam savladala. Al ko da jesam. Radim paralelno jedno, drugo, treće, mislim na stoto. I uvijek sve sustižem. Na vrijeme. I prije vremena.
U pravilu letim. Jurim. Prizemlje. Kat. Dugi kat. Šufit. Vrt. Mul. Kuhinja. Sobe. Skale. Oduvijek, pa čak i u fazama totalne višemjesečne nesanice, imala sam nevjerojatnu razinu energije. Koja je s odmicanjem dana samo rasla. Tako sam dugo bila subjekt iščuđavanja. I još uvijek. A ja oduvijek zahvalna na formuli. Koja mi daje višestrukost u odnosu na prosječne.

Jučer iz Splita u Valu. Prekopčavanje na drugu frekvenciju titraja. Drugačiji zaron u svijet. Komunikaciju. Poslove. Priključila se slijedu ko da nisam izbivala dan ipo. Pozavršavala šta se imalo. Starog poslala u popodnevnu šetnju. Njega i Rokija u njihovu redovnu ophodnju. A ja si skuhala bezkofeinsku. Upalila difuzor na lavandu i lampu od himalajske soli. Uronila u pola sata blaženog mira. Znam ja i to. Itekako. Nisam stalno u zujanju. Al kad zujim, zujim ko roj.


Post je objavljen 10.04.2021. u 14:11 sati.