Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tignarius

Marketing

POSLIJE KORIZME

Moram priznat da je ova Korizma bila dosta izazovna, bez obzira što se nisam rukovodio klasičnim obrazcem (odricanjima od hrane, alkohola..doduše cigarete sam bacio, ali definitivno) ali sam imao dosta napada raznih demona, koje sam uz Božju pomoć uspio nadići i ne ulaziti u osvetoljubive pohode, uvidjevši da je ovaj život veliki dar da bih ga prljao sitnim činima zavisti, ljubomore, osvete....
Uistinu mi je žao tih bijednih duša koje izgaraju u svojoj jarosti!

A sad malo o našem svijetu svagdašnjem!
Jučer je bio dan Roma!
Jugoslovenski oficir Veljko Kajtazi je nešto bauljao u Dobro jutro Hrvatska, nije se osvrtao na svoju jugoslovensku narodnu armiju a bome se nije ni osvrnuo na smrt dvoipolgodišnje djevojčice koju je majka Romkinja prebila do smrti.
Na tom tragu je i "ugledni" guardian donio vijest da pomahnitali hrvatski Morloci siluju jadne migrantkinje, naš MUP je promptno reagirao i zamolio ih da ih moli, ako mogu, bar malo zaustave tanjug...
Naravno, ja bih tim ..sinovima zabranio izlaženje u RH, kao što bi i onom srbijanskom trogloditu Vulinu, doživotno zabranio ulazak u RH!
Ali, zato sam ja samo bloger a ne državni tajnik, što bi se moglo očekivati od moje silne pameti...:::)))!

Uzput čujem da je onaj biskup Uzinić posvetio Uskršnju propovijed maskama i stožeru a ne uskrsnuću!
Iako mi neki njegovi i moji bliski prijatelji tvrde da je dobar čovjek i biskup, ja ne vjerujem!

Austrijski (a valjda i njemački, ako nisu, sigurno hoće) kler je po svojim crkvama i župama izvisio pederske i lezbačke zastave kao znak prosvijeda protiv Vatikana jer im Vatikan (bar službeno) ne da sakrament braka!

Naša Crkkva, ko i naša Vlada šuti dok psi bijesne!

Valjda je tako "vrijeme"





Post je objavljen 09.04.2021. u 09:32 sati.