Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/luki2

Marketing

Promocija knjiga i pomoć za Benija

Promocija dvije knjige uživoooo!!!!! Promotorica: Darija Žilić i Shura Dumančić, nakladnica. Mjesto radnje: knjižnica Bogdan Ogrizović.
Dobila sam obje knjige; Adrijanske kartoline, Milan Rakovac i Jovan Nikolaidis. Razgovori kroz pisma dva morska vuka, od Istre do Crne Gore i njihovi razgovori o politici, kulturi i vlastitim životima. Jedva čekam početi čitati! Druga knjiga: Marijan Grakalić: "Smrt Jamesa Joycea" - kratke priče.
Za Benija sam pronašla rješenje: pomoći će mi jedan moj dragi prijatelj, koji će nekoliko mjeseci raditi s Benijem (naravno, nakon pretraga na Veterinarskom fakultetu i eventualne terapije lijekovima). Sve sam mu ispričala, i spreman je prihvatiti Benija i raditi s njim i uz pomoć svoje obitelji, supruge i dvoje djece.....Drago mi je, jer ipak ima više iskustva od mene. On radi sa psima već godinama, živi od toga i njegov svaki pas biva spreman za odlično udomljenje nakon što je odradio sve sa njim. Nalazi se na imanju jedno 45 minuta udaljenom od Zagreba, a ja ću ga posjećivati subotom i nedjeljom. Financijski prilično zahtjevno, ali ..... Eto, sretna i oduševljena danas! Bolje ni ne može!!!! Pusa!!!!


Post je objavljen 01.04.2021. u 23:10 sati.