Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nikaostoic

Marketing

Realni savjeti za život

ljudi, zajebavajte se. SMIJTE SE. ismijavajte, ali ne javno jer će vas netko tužiti.

Što god da radili, makar bili osoba koja razvrstava toxični otpad - netko će biti ljubomoran na vas. 10% nacije ima šizofreniju, to su oni pregledani, registrirani. Još 38% takvih nepregledano hoda svijetom pod krinkom da su karizmatični - jer imaju lijepe oči pa misliš da je to ''Jared Leto pogled'' - ni za njega ne znamo je li pregledan.
Zajebavajte se, smijte se, činite SEBE sretnima na najpliće najčine koji vas čine sretnim - ako ti se pije vino iz kartona - POPIJ GA I SMIJ SE.

Život je prepun objektivnih sranja. Ne mjerite tko je lijepog lica, a tko nije - ljepota fotografije i onako ne znači ništa. SVE je u šarmu i osobnosti. S najružnijim frajerom provela sam se najbolje. S najzgodnijom ženom koja obilno stavlja sjajilo na usne i obilno priča gluposti nije se proveo nitko stariji od 15 godina.
Ne čestitajte nekome jer je smršavio ili se udebljao - jer često je uzrok i jednog i drugog ružan - bolest, lijekovi.


Budite onakvi kakvi ste najljepši sebi - jer da budeš sretan moraš biti zadovoljan sobom ma što ti netko drugi govorio.
Ne radi posao koji mrziš, uključi mozak i naći ćeš način da unovčiš svoje talente. Ne hodaj jebeno malen ispod zvijezda i daj kunu djedu ispred supermarketa, možda si mu time spasio dan.

Budi totalno svoj i neka ti nitko ne govori kako moraš izgledati. Ako želiš zelene obrve, imaj zelene obrve. Imala sam ih cijelu srednju i više ne uspijevam naći maskaru.
Ne laži, ne izmišljaj, budi fokken REAL. Uzmi psa. Uzmi mačku. Uzmi skočimiša ako te veseli. Ne polaži račune nikome za ništa.
I... ne nabijaj račune nikome za ništa. Budi jebeno TI i odjebi idiote.

Love always,
Ostoićka d



Post je objavljen 01.04.2021. u 19:56 sati.