Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/luki2

Marketing

Beni


Znate ono, ne znam da li vam se ikada dogodilo, ali ono - zaljubite se u nekoga, završite zajedno i onda krenete otkrivati neke stvari koje vam se ne sviđaju baš toliko, ali prilagođavate se (tko kaže da se njemu sviđa kod vas baš sve?!). Trudite se to mijenjati zajedno, svi smo mi na ovaj ili onaj način načeti nekako. I svejedno se trudimo ispraviti to, biti bolji mi - najviše za one koje volimo. Takav je i Beni, koji trenutno živi u osječkom azilu. Samo što on ne može beskrajno razgovarati o svome problemu, on ga ne može artikulirati ni pitati za pomoć, savjet, on sve to radi pasje intuitivno, on zavoli i onda nekada pogriješi. Mazne za ruku, ugrize. I vidite odmah da mu je žao. To je nešto što on ne može kontrolirati, ali onaj tko bi ga volio morao bi naučiti to prevenirati, prepoznavati situacije i izbjegavati ih. Eto, to želim i Beniju. Nekoga tko će ispod tih lijepih trepavica narančastih razumjeti traumu koja se učahurila i povremeno napravi neko sranje. Nekoga tko će razumjeti. Rade mu genske testove, razinu hormona i stresa.
Što mislite, mogu li ja to?! Hoću li znati?! Jesam li dovoljno dobra za njega?! :(((( Poslala sam mu već nekoliko paketa, igračke, hranicu...Dolaze s njim u Zagreb, na Veterinarski fakultet...Užasno se bojim. Doslovno, imam tremu. A iskreno mu želim pomoći.:((((( Goldie je bila sušta suprotnost. Dobila sam je sa šest mjeseci, došla direktno od svoje biološke mame meni. I nije da nešto veličam Goldie, ali zaista je bila predivna. Zato jer sam je formirala od početka, jer sam radila s njom, jer smo se povezale....Jer me beskrajno voljela, a i ja nju!!!!! Nikada se nije grizla. Njezina "agresija" se svodila na "aagrrrrr" kada je gledala Inspektora Rexa, a meni slučajno zvonio telefon. Samo sam je pogledala - zašutjela je toga trena. Benija su "ljudovi" jako povrijedili. Ima osam godina, napustili su ga - i bio sav u dredovima, morao je ići na šišanje - jer ga je cijelo tijelo boljelo od tih zapetljanih dlaka...:(((((( Ne krivim ga...:((((( Krivim navodne ljude...:((((( Što kažete?! Da?! Ne?! Jel to wuf za mene?! Ili nije?!
Izbrisala sam slučajno post, pa evo - tko nema u glavi, ima u nogama :))))))
I još samo današnja kavica. Sjećate se što sam vam rekla?! Pijte kave, jer će nas ponovno početi zatvarati. Od sutra navodno u Zagrebu treba nositi maske i na ulici, i svi komunalni redari će kontrolirati....:(((( Eto!:(((( Pogledajte samo maskicu sa šapicama....Jako sam joj se radovala kad sam je dobila....Pusa!

Post je objavljen 31.03.2021. u 22:21 sati.