Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakotikupus

Marketing

dukati

najprije da razjasnimo šta su dukati? dukat je zlatni noivac koji se koristija u vrime otomanskog carstva za plačanje svega onoga šta je tom carstvu falilo. no svakog je bolija kurac jel to otomanski, vencijanski ili neki drugi dukat kad je bija od zlata! a zlato znamo da ne gubi vrijednost, isto ka i nafta, samo mu raste vrijednost. e sad! za one priko šezdeset godina kažu da su u zlatnin godinama i sad se ja pitan odaklen i ta sintagma, zlatne godine? pa dumam, dumam i zaključin kako je ta sintagma vezana sa sexom.

znači vako! kad si mlad jebete se za zlato važno da ima sexa. je doduše da neki dolaze do sexa priko zlatni ogrlica, narukvica i naušnica, ali to je rezervirano za one bogate, siromašnima ostaje samo ljubav. međutim, šta se događa kad 'oni' uđu u zlatne godine? ona je odavno već prošla menopauzu i nije joj do sexa, a onjemu se već odavna ne diže, jedan put godišnje, ako in njemac (alzejhamer) dopusti da se site šta i je prije vezivalo i održalo, odaju počast tom vremenu i zakljuće 'dobro je, još smo u funkciji', ali, ali sa zlatnim godinama toga je sve manje i manje pa se 'dukati' odlućuju na putovanja kako bi in nešto drugo stvorilo uzbuđenje kojega će se sijećati kako bi to prenili svojim unucima a da pritom svojim unucima nikad ne ispričaju o vrimenu koje je tome prethodilo.

šta oću reč. oću reč da 'dukati' dobivaju na vrijednosti ako ih prije toga nije rastalilo vrime i pretvorilo u ogrlice, narukvice i naušnice jer, žalosno je vidit 'dukat' koji se pretvorija u ingot (odljev neke taline).

Post je objavljen 26.03.2021. u 08:08 sati.