Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/luki2

Marketing

Upravljač



Ako znam kuditi, moram znati i pohvaliti - Iskon, na kojem se nalazi moj TV, internet i televizija - jutros je po dostavnoj službi poslao upravljač, jer stari je trebao minutu da promijeni kanal! :)))))) Hvala im! Ažurni, u petak sam s njima razgovarala vezano za skroz drugi problem, i rekla mladom gospodinu (rade svi od kuće!) : joj, sačekajte da promijenim kanal pa da vidimo....A on će meni: imate problem s prebacivanjem kanala?! Imam. Presporo ide. Nema problema. Poslat ćemo vam novi upravljač. Juhuuu - sada sve ide savršeno! Hvala im!!!

Torta je otišla u prijenosnom hladnjaku put Splita. Imam malu tremu - jer će je ocjenjivati moj nećak, koji bez problema i svojoj mami kaže: neću ja to, ne sviđa mi se! :(((( Molim Te mama skuhaj mi nešto drugo. I što da mu kaže?! Pita ga što bi rado pojeo...:)))) Eto!!!! Čekam presudu...Temperatura me još uvijek drži, kuham juhu.......:((((

Na poslu (iako radim od kuće) su "brezobrazni", što bi rekla jedna mamamačka na FB. Kaže: "Stevo (mic!), nemoj biti brezobrazan!" :)))) E, moji su brezobrazni! "Još nisi poslala prijevod?!" "Ne, nisam - jer mi nije dobro". No, kako god - poslala sam jutros, pa su se smirili. Ako i nadalje bude bezobraštine, idem na bolovanje....:)))))

Dakle, jedna prijevod koji je trebalo napraviti u tri verzije - a vezan je za Ministarstvo zdravstva (corona) i obrane, pa je sve vrlo osjetljivo i moram pažljivo raditi, da ne pogriješim ni jednu jedinu riječ. I to još treba biti u verziji slovački - engleski! Hej! Hej!!!! :)))) Samo ću reći - poslije Uskrsa se svašta nešto planira :(((((( Ajmeee! :((((((

Večeras kvalifikacije - nogomet, Svjetsko prvenstvo 2022. Naprijed dečki! Igramo sa Slovencima. Nadam se da ćemo biti bolji. Dečki, Daliću - svu sreću i samo naprijed!!!!! Gledam obavezno.

Daklem, čekam...:)))) Ocjenu za tortu...Uživajte!!!! Pusa!!!!




Post je objavljen 24.03.2021. u 13:48 sati.