Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/slovenija-hrvatska-prijenos-tv

Marketing

*nova-tv!* -Hrvatska Slovenija prijenose {kanal slovenija hrvatska live stream} ş [#hrvatska-slovenija uzivo gledanje]Äbesplatno

LIVE STREAMING Slovenija Hrvatska prijenos uživo NOVA TV. Hrvatska Slovenija live stream gledanje utakmica besplatno kanal. voboj će suditi Španjolac Antonio Mateu, koji je već triput dijelio pravdu na utakmicama hrvatske reprezentacije i sva tri puta je pobijedila - Bugarsku 2014. 1:0, Ukrajinu 2017. 1:0 i Island 2018. 2:1. Inače, SP 2022. će se održati prvi put u povijesti u jesensko-zimskom razdoblju, između 21. studenog i 18. prosinca. Branitelj naslova je Francuska, a doprvak Hrvatska.

https://livesports2021.tumblr.com/hr

Hrvatska će u prvom reprezentativnom okupljanju nakon studenog odigrati čak tri utakmice, a prvi korak prema Kataru, za mnoge najvažniji, je danas u Ljubljani protiv Slovenije.

'Vatreni' su u skupini još s Rusijom, Slovačkom, Ciprom i Maltom, direktan plasman na Mundijal osigurat će samo najbolja reprezentacija u grupi, dok će drugoplasirana u dodatne kvalifikacije. No, naši su planovi sasvim jasni, Hrvatska je najbolja momčad skupine i želi odmah u Katar. A do prve pobjede već večeras.

Daliću su za ovu akciju otpala dva igrača. Ante Rebić opet se ozlijedio uoči okupljanja, a posebnu je brigu Daliću zadala ozljeda Brune Petkovića.

"Poremetila me Petkovićeva ozljeda jer je ušao u pravu formu. Nedostajat će nam, nadam se da će se brzo oporaviti i pomoći Dinamu u Europskoj ligi. S njim je naša igra drugačija, morat ćemo nešto mijenjati'', rekao je izbornik.

To najvjerojatnije znači kako će Dalić promijeniti formaciju te zaigrati s jakom sredinom terena te Perišićem i Kramarićem u napadu. Brozović će zaigrati iza Modrića i Kovačića dok će Vlašić igrati iza dvojice napadača.

U prvih 11 trebao bi opet upasti Šime Vrsaljko nakon duge pauze.

Post je objavljen 24.03.2021. u 12:59 sati.