Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/slovenija-hrvatska-prijenos-tv

Marketing

LIVE STREAM Hrvatska Slovenija prijenos uživo Slovenija Hrvatska live stream TV - NOVA

LIVE STREAMING Slovenija Hrvatska prijenos uživo NOVA TV. Hrvatska Slovenija live stream gledanje utakmica besplatno. U dosad najluđem početku nekih kvalifikacija za veliko natjecanje hrvatska reprezentacija večeras od 20:45 kreće u bitku za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine.

Vatrene očekuju čak tri kvalifikacijske utakmice u svega sedam dana, no raspored nam je donio protivnike zbog kojih će sve ovo biti lakše podnijeti.

Najteži ispit Hrvatska ima na startu ovog miniciklusa. Večeras Vatreni igraju protiv Slovenije, a potom dočekuju Cipar u subotu te Maltu sljedećeg utorka, oba puta na riječkoj Rujevici. Sve utakmice hrvatske reprezentacije u kvalifikacijama kao i dosad možete gledati uživo u prijenosima na gol.hr-u i Novoj TV.

Početak je kvalifikacija, ne poznamo se još dovoljno, nismo u pravom stanju, ali Slovenija je domaćin, dolaze joj svjetski viceprvaci. Moj veliki respekt za njih, kazao je izbornik 'vatrenih' Zlatko Dalić

https://livesports2021.tumblr.com/hr

Svega tri mjeseca uoči početka Eura, Hrvatska kreće s novim kvalifikacijskim ciklusom. Da, korona je sve poremetila, tako i rasporede svih natjecanja pa je Europsko prvenstvo neplanirano prebačeno za ovu godinu, a to je značilo da će kvalifikacije za SP morati početi ranije, odnosno već u ožujku ove godine.

Hrvatska nogometna reprezentacija kvalifikacije za Svjetsko nogometno prvenstvo 2022. u Kataru otvara protiv Slovenije na ljubljanskom stadionu Stožice. Susret počinje u 20:45 sat, a uključenje u prijenos od 20 sati. Na zadovoljstvo svih navijača i nogometnih zaljubljenika, dvoboj će moći pratiti na Novoj TV.

- Naš cilj se zna i od njega ne odstupamo, to je plasman u Katar. Dakle, moramo osvajati bodove, a kojom dinamikom, to je manje bitno, najvažnije je plasirati se. Bitno je dobro startati, očekujem da budemo jako motivirani, odgovorni i ozbiljni, jer samo tako možemo napraviti rezultat - izjavio je hrvatski izbornik Zlatko Dalić.

Post je objavljen 24.03.2021. u 12:58 sati.