Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mecabg

Marketing

Moda za leto 2021

Zaštita…
Moda za leto 2021
Zaštitimo se na adekvatni način od zaraze. I pored svih preporuka, za ženski pol je od velike važnosti moda, pa evo nekoliko predloga za leto jesen 2021.
Kažu da je najsigurnije ovo


Razumem da svi nisu oduševljeni tom opcijom, ali dok se ne predomisle predlažem ove mere zaštite

Umesto maske, koju neki izbegavaju, može i kaciga. Malo je glomazna i teška, ali zavisno od čoveka što ima ili nema u glavi, nosi se lakše ili teže. Isprobana pre više vekova sa promenljivim rezultatima, naročito za vreme turnira kad se znala pokazati kao neuspešna, baš kao i sad maska onima koji je nose kao šal.

Za distancu predlažem toaletu što su dame izmislile pre dva veka. Šarm je zagarantovan. Malo je nezgodno ulaziti u auto ili autobus, lift, ali to se može rešiti, digne se naglim pokretom suknja u zrak. Mislim da bi ova moda naišla na ovacije šire publike, naročito muške.

Predlažem kombinaciju za one koje nisu bile na plastičnom ulepšavanju, a uvek su želele sexi telo ovakav oklop uz dodatu kacigu. Ne sluiži ničemu, ali lepo izgleda.

Za one koji ne vole i poštuju meca-modu, predlažem konkretno ubeđivanje. Ima više varijanta, od boks udarca, pa nadalje. Ova sa mačem ima dvostruku funkciju, drži i rastojanje, a neće te optužiti za nasilje, nego pohvaliti da se baviš sportom u stilu u zdravom telu ni coronče ne stanuje.
Ko voli nek’ izvoli…


Post je objavljen 23.03.2021. u 17:16 sati.