Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rossovka

Marketing

Nek se dijete zove kao ja

Malo kasnim, al šta ću, ne moram ja svaki put ko Radio Mileva objavljivat najfriškije vijesti, jel tako.

Naime fala nebesima privela se kraju selebriti trudnoća koju je na društvenim mrežama vojska obožavatelja i hejtera pratila ko finale svjetskog nogometnog prvenstva. I to carskim rezom, šta je bilo i za očekivat obzirom na godine selebriti majke. Već su pali prijedlozi da datum dolaska na svijet sina od selebriti mame bude proglašen praznikom, dakle neradnim danom, i ja to u potpunosti podržavam. Šta ne bi mi sjedili kod kuće i malo roštiljali na taj datum, pa još kad se strefi da se ože spojit s vikendom...milina jedna.
E sad je neizvjesnost ime. Naime selebriti mama baš oće da to bude najdrukčije ime jer da su sva naša imena dosadna i bezveze. Evo recimo jel može bit ljepše ime nego Sandokan? Pa možda Mario do Carmo Mao de Ferro e Cunha de Almeida Espirito Santo Santos Silva, da vuče malo na portugalski? Pa recimo Fengšui je isto najdrukčije ime, il Haralampije. Za njegovu dobrobit nadam se da će odabrat neko ime zbog kojeg ga djeca neće zajebavat u vrtiću il školi.

Točno mi nekad bude žao šta me nije rodili da budem selebriti, pa sam i ja mogla izvodit bijesne gliste oko trudnoće, pa oko poroda, pa oko imena. Jebiga ja sam u trudnoći nabila dvadesetpet kila i pred porod više nisam stala u nijednu haljinu, jedva rodila jer je porod trajo šesnajst sati ko Kastrov govor, nisam mogla normalno sjest mjesec dana kolko me babica razrezala jer se to jutro digla na desnu nogu i odabrala sam ime koje se meni svidjelo. Ja rodila - ja dala ime. Ende. Doista, u prošlom stoljeću dok sam ja vukla trbuh nije bilo društvenih mreža, mogli su me pratit jedino susjedi i rodbina šta su i činili, pogotovo zato jer sam bila ogromna, svi mislili da nosim šestorke kolika sam bila. Svima laknulo kad se rodilo samo jedno dijete, ko bi išo u babine sa parama za šestero djece il kupio šestera kolica.

Zapravo je strašno teško bit selebriti, muči te sve ono šta običnom smrtniku ni u ludilu ni u naletu tjeskobe ne bi palo na pamet.



Post je objavljen 20.03.2021. u 19:57 sati.