Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/luki2

Marketing

Sretan Dan očeva i još ponešto

Eto, u malom zakašnjenju, ali ipak - čestitam Dan očeva svim dragim tatama! Moj nažalost nije više sa mnom, i nedostaje. Naše priče, zezancije, šale (a šta misliš da ja tata tintu pio - kad bih nešto izvađala i izmišljala), kuhanja....:(((( Ako se moji nisu slagali, ja se JESAM slagala s tatom. I uživala u praksi u hotelu gdje je tada tata radio, svi su mi bili super i odlično me prihvatili, i iz poštovanja prema mome tati. Spavaj mirno, dragi tata! :((((
Na redu za spremanje danas je bila - kuhinja. Ide lijepo, detaljno, polako....I stan konačno dobija obrise ljudskog prebivališta.:))))) Ormarić sa obućom sređen, sve očišćeno, stavljeno na mjesto. Bacila pet pari cipela - vjerujte, nisu bile ni za pokloniti.:(((( Gdje je sve to stalo, pitam se. :(((( Do sada sam, a još nije gotova kuhinja, bacila šest vreća za smeće u kontejner. Kad je bal - neka je maskenbal.:)))) I nije mi žao, jer zaista je prostor bio ispunjen do zadnje šibice - što bi se reklo...Mora se rasteretiti....I jos sam nešto naucila - tajna spremanja je sve složiti na mjesto - po mogućnosti zatvoreno - ladice, ormarići i slično - jer: 1. nema prašine 2. malo stvari izvučenih vani rasterećuje prostor, daje dojam veličine i urednosti. Znam, najteže je održavanje - nekad čovjek nije raspoložen za stavljanje svake stvarčice na svoje mjesto, ali trebalo bi. Puno manje posla kasnije!!!!
I još nešro - HNK sprema još jednu kazališnu poslasticu: "Kad svijeće dogore", genijalnog mađarskog pisca Sandora Maraija. Redatelj je Branko Ivanda. Igraju: moja draga Zrinka Cvitešić, Siniša Popović i odličan Goran Grgić. Jako se veselim gledanju uživo!!!!
Eto, od svega po malo. :))))) Pusa!

Post je objavljen 20.03.2021. u 00:28 sati.