Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sakurra

Marketing

Igra lopova i jadnih stanara

Dakle ovo vam moram napisati. Dobijem danas poštu iz HEP-a (toplinarstvo) što mi je bilo malo čudno jer sam jučer platila sve račune kao i uvijek. Otvorim kuvertu u kojoj me obavještavaju da se neka mala firma iz prvog kata ilegalno grijala na svoje zadovoljstvo i štetu nas ostalih stanara.

Odmah sam otišla s pismom kod predsjednika zgrade da mi objasni o čemu se točno radi iako sam pretpostavljala što je u pitanju. Na žalost bila sam u pravu samo mi je on malo detaljnije objasnio situaciju.

Uglavnom, nastalu ilegalnu potrošnju morat ćemo mi stanari platiti. Firma je prijavljena i vjerojatno će morati odgovarati za sve to ali poznavajući naše sudstvo pitanje je kad će krivac (spomenuta firma) odgovarati za ilegalno grijanje, zato sam i podebljala riječ - vjerojatno.

Preko ovekve pume lopovi su krali naše grijanje:



Trebam li vam išta drugo objašnjavati? Mislim da je svima jasno, zar ne? Najradije bih sišla na prvi kat i napravila pravi darmar. Tko zna, možda to i učinim. Dakle, ako čujete ili pročitate u novinama da neka bijesna domaćica hara po Dubravi, znajte to sam ja hehehehe.

Post je objavljen 18.03.2021. u 19:47 sati.