Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/duhek

Marketing

“The groom room”, salon za pse

Uređivanje pasa često podrazumijeva i čitav niz kompleksnih postupaka koji, nadalje, zahtijevanju određeni stupanj mirnoće i naviknutosti životinje na predstojeće tretmane, a što u praksi najčešće nije slučaj.
Stoga, kao rezultat nedostatnog poznavanja pseće prirode i/ili nedostatnog vremena posvećenog konkretnoj životinji na tretmanu zbog drugih klijenata u nadolazećim terminima, rezultat uređivanja psa – čak i ukoliko zadovoljava onaj tehničko – estetski kriterij – često biva i zamjetna trauma, koja se, međutim, najjasnije ispoljava već pri sljedećem posjetu salonu u vidu krajnje nevoljkosti psa da uopće uđe u prostor!
U našem salonu, podjednaka se pažnja posvećuje svim momentima uređivanja psa pa prvi koraci nipošto nisu raščešljavanje i kupanje psa, već (re)socijalizacija psa na groomera, salon kao takav i sve u njemu!
Moje cjelokupno znanje prikupljeno u trinaest godina izravnog rada sa psima – i životinjama općenito – može se sažeti u jednu jedinu rečenicu, a to je: Nema “loših” pasa, samo krivih pristupa.
Sva sredstva koja se koriste pri njezi i higijeni pasa u našem salonu u potpunosti su prirodna i blaga te maksimalno prilagođena pH vrijednosti pseće kože a All Systems i Pet Silk neki su od brandova u svakodnevnoj upotrebi.
Kao licencirani aroma i fitoterapeut za pse, određenu paletu pripravaka za njegu dlake kao i za zaštitu od egzoparazita izrađujem sama dok se s našim holističkim proizvodima možete pobliže upoznati u sekciji „Aromaterapija za pse“.

U svojoj usluzi nudimo:
-kupanje,
raspetljavanje dlake,
-šišanje,
-šišanje s kupanjem,
-trimanje,
– njegu i skraćivanje noktiju,
– higijenu ušiju,
– tretman protiv nametnika visoko efektivnim i potpuno prirodnim aromaterapijskim sredstvima protiv egzoparazita kod pasa (krpelji, buhe),
– higijenu analnog područja,
– neškodljive parfeme od najčišćih prirodnih ulja prema izboru vlasnika.

Pas na prvom mjestu!
Kako bi se naši klijenti osjećali što udobnije i sigurnije, uređivanju pasa, po želji, mogu prisustvovati i njihovi vlasnici!
S obzirom da standardni groomerski postupci bez adekvatnog pristupa znaju biti vrlo stresni za životinje, posebno one nenavikle na tretman, iznimna se pažnja posvećuje i psihološkom aspektu groominga. Stoga se svi naši klijenti kroz postupke uređivanja – od kupanja, preko feniranja i šišanja do njege noktića – provode vrlo postupno te iskljućivo primjenom pozitivne motivacije!
Djelujući primarno po principu kvalitete i individualnog pristupa našim psećim klijentima, ne štedimo na vremenu i pažnji koje ćemo im posvetiti, dok njihovim vlasnicima garantiramo kontinuiranu savjetodavnu podršku!
Ukratko, mi smo salon koji će vaši psi zaista, zaista voljeti!
No, ne vjerujte nama – vjerujte svom psu i njegovoj reakciji pri ponovnom dolasku!:-)

The groom room salon je i s “GROOMING-TO-GO” uslugom, što zači da pod jednakim uvjetima možete ugovoriti i kupanje, uređivanje te šišanje kućnog ljubimca u vlastitu domu!
Cijena usluge za dolazak na lokaciju van salona uvećava se za 50 – 100 kn od bazične cijene usluge.
Za Vas smo, prema potrebi, otvoreni i vikendima, pri čemu se cijena tretmana uvećava za 50 kn pri groomingu u našem salonu, odnosno za 100 – 150 kn pri groomingu u mjestu naručitelja usluge.
„Zagrebački duhek“ nagrađuje Vašu vjernost, pa je tako za svaku treću posjetu salonu, jedna od pojedinačnih usluga po izboru vlasnika GRATIS!


Rezervacije termina i upiti:

www.groom-room.net
ivana@duhek.com
385 (0)91 733 44 56






Post je objavljen 17.03.2021. u 22:36 sati.