Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakotikupus

Marketing

kraljević

znači, sad kad su svi, osim pisnika, uvidili da je anketa bez komentara potpuni debakl idemo napravit analizu prošle ankete. najviše glasova je odnija odgovor u kojemu se svi zaklinju da u medijima nisu ništa čitali vezano za megan i harija, i to se najozbiljnije uto kleli iz čega proizlazi zaključak da ne polažu previše pažnje na idiotarije. e, a ako ne polažu pažnju na idiotarije onda to faktički znači da je prošla anketa ujedno vriđala i njihov intelekt, jel tako? je! a pošto je drugoplasirani odgovor bija da anketa vrijeđa njihov intelekt moremo činjenično zaključit da je prvo misto na kraju pripalo onima šta su glasali bez fige u đepu za odgovor 'ova anketa vrijeđa moj intelekt', jer u protivnom bi značilo da su samo pisnici glasali za odgovor kako oni ne čitaju tračeve pošto su zauzeti pisanjem pisama.

slijedom iznesenog u dogledno vrime moremo očekivat pošast pisama na temu kraljevića i pepeljuge pošto pisnici obično pišu pisme sa pretežno destruktivnim sadržajima o nesritnim ljubavima ili o sritnim ljubavima sa nesritnim sudbinama šta ti ga dođe na isto ka i kad su pitanja koja vrijeđaju intelekt. međutim, postavlja se jedno ključno pitanje. kako znaju sve o kraljeviču i pepeljugi ako ne čitaju medijske napise? moje mišljeeenjnjeee jeeee: da sto posto imaju duhovnu komunikaciju sa vidovitim milanom ili fatimom koja je unaprid znala da će ispast iz šoua 3-2-1 kuhaj.

al pustimo pisnike i a ajmo ča vidit šta se događa na dvoru te kako to može uticat na nas. ka prvo u svakoj obitelji postoji neka crna ovca pa tako i na kraljevskom dvoru. u prošlom stoljeću je to bija princ edvard, vojvoda od windsora koji je abdicirao zbog ljubavi prema voljenoj wallis. onda je ćaća od harrija oženija camilu i sa se svi čude na koga je mali ispa. ali, za razliku od ćaće nije tija živit na grbači babe, ka ćaća mu, nego je sve odjeba i sa voljenom meghan pokrenija vlastiti biznis. pošto nikad u životu ništa nije radija osim pizdarija zaključija je upravo to, da ga pizdarije u životu idu najbolje i da to uz činjenicu da je plave krvi more dobro naplatit. obratija se najuspješnijoj u trač biznisu, opri, i opra kraljevsku obitelj. ubacija malo floskula o rasizmu, ljudskim pravima i pravima dice i zaradija đeparac. kad proda prava za neki holivudski film od tantijema može živit bolje nego ćaća mu i reč da je sad svoj čovik. samo nemoj sad da mi oni pisnici kažu kako ne čitaju ni članke o rasizmu i pravima dice, jer upravo je to bilo strateško poentiranje. onda su poslin toga svi popizdili, digli kraljevstvo na zadnje noge i rekli 'oooo, pa kako može, a sve su mu pružili'. i sad dok polovina civiliziranog svita vodi polemike o kraljeviću i pepeljugi druga polovina se sudi sa svojon obitelji oko nasljedstva, šta i oni ne naprave neki intervju u kojemu će razotkriti prljave igre obitelji. eeee al nemore, nisu nikome interesantni dok ne dospiju na stranice crne kronike. zajeb je jedino u tome šta onda to nemoš unovčit. e, a zamislite da se to dogodilo kodnas kraljica bi ga odma tužila za duševne boli.

Post je objavljen 14.03.2021. u 17:29 sati.