Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sakurra

Marketing

Ritam i ples mi je u krvi...

Spadam u one osobe koje čim čuju pjesmu ili glazbu pri kojoj uzavri krv u venama automatski zaplešu npr. usred Korza, na nekoj plaži, Zrinjevcu itd. Obavezno moram naglasiti da ovdje ne računam na cajke (ali tko voli, nek izvoli). Iznimno mi je drago što me Morski takvu prihvaća i uvijek mi se rado pridruži.

Još se i rado sjećam divnih trenutaka iz Opatije gdje smo se pridružili grupi ljudi koji su slušali divne ritmove nadomak plaže. Naravno, nisam se mogla suzdržati...prsti na nogama postali su mi nemirni i za njima i cijelo moje tijelo.

Počela sam se kretati u ritmu muzike i uskoro mi se pridružio i Morski koji me sladunjavo promatrao i nastojao me pratiti. Nije dugo potrajalo i začuli smo okidanje kamera na mobitelima pa i onih pravih kamera. Da, daaaa...snimali su nas sa svih strana hehehehe.

Čak je jedan mladi gospodin stavio kameru ispred mene da bi uhvatio svaki moj pokret. Žao mi je što kasnije nisam stupila s njime u kontakt da pogledam sve što je svojom kamerom zabilježio.

S obzirom što nemam nijednu snimku na kojoj se prepuštam glazbi pogledajte si bar djelić ovog videa (garantiram, nećete požaliti) ispod i odmah će vam se noge nekontrolirano kretati u ritmu divne glazbe i plesa.



Post je objavljen 14.03.2021. u 17:18 sati.