Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mecabg

Marketing

ANKETA BLOGA...

Anketa…
Kad bismo birali službeni cvijet Blog.hr to bi bio?
Orhideja
Kaktus
Orhideja
Kukurijek
Ruža
Ništa od navedenog
Nisam ni kavu popila, ali puf na anketu. Zaletim za komentar, kad piše, iš komentatori i vaše gluposti prepucavajuće. Nema više do daljnjega.
E, neš’ ti meni zabranjivati, dosetim se.
Andiamo ragazzi
Službeno je službeno
Lično mislim da cvet nema nekog utucaja na izbor, više zavisi od blogera.
Veliki broj će glasati za KAKTUS. To su oni koji nabodu i ujedu sve živo, i nije im zameriti, očito njih ne nabode neko tamo gde treba.
Druga grupa su RUŽE. Glasači ove grupe su fini, otmeni, lepi, misliš srce i dušu bi ti dao, a kad se najmanje nadaš, boc boc… Kao kad te mama ispod stola šutne nogom da ne jedeš kolače jer ih ima premalo, i za goste su, a odozgo se smeška .
ORHIDEJU egzotičnu lepoticu, biraju blogeri koja je su sa svima dobri, ostavljaju komentare u stilu, divno, krasno, bravo, tako genijalno još niko nije napisao… Što je najlepše, ne znaš što ti misle, jer su sa svima dobri.
KUKURIJEK, kukači koje niko ne voli, ne znaju zašto kad su tako dobri. Najviše im smeta pobuna buha na Himelajima i što nisu non stop na naslovnici. Ujedaju, ali badava im otrov kad ih niko ne zarezuju što će reći ne čita.
Dodala bih cvet za koji niko neće glasati, jer je siguran da nije u grupi ljubitelja. I nije, on je sam taj cvet NARCIS prepoznati se garant niko neće lično, ali ostali će svi znati ko su, zar, upravo čitate i mislite na…
Pod NIŠTA NAVEDENO, molim hitno ukinuti. Pod to razno ide ono zbog čega je anketa ukinuta, piše se kako Mika zavodnik gleda Micu blogericu koja je čllan pogrešne partije, asocijalna i tuče, to jest zlostavlja, muža, anketare, i sve ostalo. Znam ja, kažu pod RAZNO, što se radi po blogu, ko je admin, a ko adminka, znam ko koga protežira i ko ima najveći… ma honoirar, što ste vi mislili??
Idem piti kavu, ne može od bloga se živeti uhvati me anketa između kave i ijaaaaaaooo izgore mi doručak…

Ovako smo svi izgledali jutros na nova pravila ankete




Post je objavljen 09.03.2021. u 07:09 sati.