Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sport-tipster

Marketing

Koje su sigurne oklade i kako djeluju?

Kao što ste možda otkrili, malo je jamstava kada je riječ o sportskom klađenju u njegovom najobičnijem obliku. Međutim, postoji vrsta oklade koja oduzima element rizika i osigurava vam pobjedu, u teoriji, svaki put.




O SIGURNIM OKLADAMA


Sigurna oklada omogućuje vam da iskoristite razlike između kvota postavljenih između kladionica. Dobit je, manje-više, zajamčena bez obzira na ishod događaja - ako toga nema, ne morate se brinuti jer ćete vratiti svoj novac.

Nekada je bio slučaj da je manjina ljudi koja je u mogućnosti potpuno primijeniti teoriju, tj. Profesionalci iz svijeta klađenja, to učinila tako što je gotovo trenutno prepoznala priliku sigurne oklade iz vrlo različitih šansi.

Međutim, krajolik se donekle promijenio. Tehnološki procvat koji je pratio novo tisućljeće uvrstio je metodu u krug kladitelja različitih razina, dok web mjesta za klađenje u Europi nude slične izglede onima koji se temelje na azijskim tržištima, automatski ograničava šansu da se Sigurna oklada u početku predstavi.

Danas, osim što ste uložili puno svog vremena i truda u izvršavanje ove tehnike, za uspjeh vam je potrebna vrlo dobra razina matematike. Srećom, na mreži je dostupno nekoliko web stranica i softverskih paketa koji mogu olakšati primjenu i prepoznatljivost sigurnih oklada.

ŠTO JE SIGURNA OKLADA?


Ako se planirate kladiti u 'Sigurnu okladu', tada ćete koristiti ono što je poznato kao sustav arbitraže. Podrijetlom s financijskog tržišta, tehnika omogućuje iskorištavanje tržišta koja ne odražavaju uvijek točno njegovu stvarnu vrijednost.

Što se tiče sportskog klađenja, ovo će vam omogućiti da svoj novac raspodijelite na sve moguće ishode određenog događaja uz jamstvo ostvarene dobiti, bez obzira na konačni ishod.

Jednostavno rečeno, stavljanjem jedne oklade po ishodu sportskog događaja, jedna od vaših oklada će pobijediti. Dobitna oklada pokriti će sve izgubljene oklade i vidjeti kladitelja kako zarađuje ili barem neće ništa izgubiti.

Koliko god smo gore zvučali lako, s vaše strane je potrebno prilično vremena i istraživanja da biste učinkovito izveli tehniku.

KAKO SIGURNE OKLADE FUNKCIONIRAJU?


'Kladionice uvijek pobjeđuju'. Ova je izreka često povezana i s dobrim razlogom.

Opće je poznato u industriji da kladionice uvijek postavljaju kvote u svoju korist i zarađuju novac uzimajući marginu ponuđenih kvota. Da bismo to ilustrirali, zamislite da kladionica 50% gleda na šanse za ishod. Trebali bi prikazati koeficijent od 1/1 (2,00), ali kako bi se jamčilo zarađivanje novca, umjesto toga bit će predloženo 9/10 (1,90).

Tada će kladionica uravnotežiti ulaganja sa svake strane dane oklade prilagođavajući koeficijente tako da su uvijek u plusu.

Potpuno isti princip odnosi se na Sure Bets, jedina razlika je u tome što vi kontrolirate maržu, a ne kladionice.

Prelazeći između različitih kladionica i nailazeći na različite šanse, moći ćete postaviti maržu u svoju korist.

Pogledajte ovaj primjer kako Sure Bet u principu djeluje.

Utakmica ima dva ishoda - bilo igrača A ili igrača B - s dvije različite kladionice koje nude kontrastne koeficijente.



Tenisač A

Tenisač B

Stranica za klađenje 1

9/10 (1,90)

1/1 (2,00)

Stranica za klađenje 2

6/5 (2,20)

7/10 (1,70)

Ovo je sigurno napisano u cijelom tekstu. Izdvojeni pokazatelj koji tražite su odstupanja u koeficijentima dviju kladionica za isti ishod koji je ovdje jasno vidljiv.

Primjenom arbitražnog sustava i klađenjem od Ł 100 na igrača B na 1/1 i 90 Ł na igrača A na 6/5, dobit ćete zajamčenu dobit od Ł 8.

1, kladite se 100 Ł na tenisača B sa kladionicom 1

2, kladite se 90 Ł na tenisača A sa kladionicom 2

Dva moguća ishoda za ovaj scenarij:

Ishod 1:

Pobjeđuje tenisač A

Izgubili ste 100 GBP s kladionicom 1
Pobjeđujete sa svojih 90 Ł sa kladionicom 2. Gledajući kako su izgledi za kladionicu 2 6/5, donosi se dobitak od 198 Ł.
Dakle, izgubili ste 100 Ł s kladionicom 1. Međutim, vraćate svoj ulog od 90 Ł s kladionicom 2 i osvajate 108 Ł, što vam daje ukupni profit od 108 Ł.
Izgubili ste 90 Ł sa kladionicom 2
Dobivate okladu od 100 GBP s kvotom 1/1 na mjestu za klađenje 1. Dakle, vraćate ulog od 100 GBP i osvajate 100 GBP.
Dakle, nakon što ste potrošili ukupno Ł 190, vraćate ulog od Ł 100, kao i dobitak od Ł 100. Vaša ukupna dobit iznosi 8 GBP.
Ishod 2:

Pobjeda tenisača B

Izgubili ste 90 Ł sa kladionicom 2
Dobivate okladu od 100 GBP s kvotom 1/1 na mjestu za klađenje 1. Dakle, vraćate ulog od 100 GBP i osvajate 100 GBP.
Dakle, nakon što ste potrošili ukupno Ł 190, vraćate ulog od Ł 100, kao i dobitak od Ł 100. Vaša ukupna dobit iznosi 8 GBP.
Ukratko, ako pobjedi tenisač A, dobivate 10 Ł, a ako tenisač B osvoji 8 GBP. Kao što vidite, pobjeđujete bez obzira na ishod.

Bodovi koje treba uzeti u obzir:
Iznad je primjer sigurne oklade u svakom smislu. Ali važno je naglasiti da ovo služi samo kao primjer i da primjercima poput ovih može biti teško predstaviti se jasno kao ovaj. Prošla su vremena kada su se kladionice toliko razmahale da su sigurne oklade bile lako mjesto.

Iz primjera ćete vidjeti da je teško zaraditi novac u super brzom vremenu. Dobit između 8 i 10 funti je ostvarena da, ali da biste zaradili pristojan iznos, trebat će vam značajna razina ulaganja ili postizanje velikog broja sigurnih oklada. U oba slučaja preporučujemo odgovorno klađenje.

Uz to, mogućnost pronalaska sigurne oklade postala je još problematičnija otkako su mnoge kladionice osnovale tvrtke za spajanje i sada zapravo posluju pod velikom krovnom tvrtkom kao niz različitih marki. Pronalaženje izgleda za suprotne ishode tada postaje gotovo nemoguć zadatak.

PRONALAŽENJE SIGURNIH OKLADA


Možete pokušati pronaći siguran ulog na jedan od dva načina.

Prvo uključuje da sami napravite težak potez i pretražite svako mjesto za klađenje (na različitim karticama) kako biste usporedili izglede za isti događaj. To vam može pojesti puno vremena i nije garancija pronalaska šansi za jamčenje sigurne oklade.

Postoje i web stranice i softver koji će vam pomoći u bržem pronalaženju više sigurnih oklada. Neke ćete platiti, druge vam neće ništa naplatiti, dok se kvaliteta usluge koja se nudi također prilično razlikuje.

Iako se na mnoge besplatne usluge ne može pouzdano pouzdati zbog vremenskog odmaka na njihove šanse koje daju netočne rezultate, preporučamo vam da dobro razmislite kad se rastanete s bilo kojim novcem za uslugu koja nudi sigurne oklade. Ne samo da će vam biti vraški naplaćeno, već ćete vjerojatno dobiti male iznose profita. Često ćete zaraditi samo 5% svog izvornog ulaganja.

RIZICI I PROBLEMI POVEZANI SA SIGURNIM OKLADAMA


Spomenuli smo prednosti, ali postoje mnogi rizici za sigurne oklade o kojima morate znati.

Ograničenja i ograničenja klađenja
Poništena oklada / pogreška kladionice
Promjena koeficijenta
Većina kladionica ima ograničenja za kontrolu klađenja koja prelaze određeni iznos. Na primjer, jedno mjesto za klađenje može imati ograničenje od 500 GBP, drugo Ł 100.

Problem je u tome što ćete vjerojatno dobiti obavijest da se ne možete kladiti u predviđeni iznos nakon što izvršite uplatu.

Recimo, već ste položili okladu od 500 GBP na jedno mjesto za klađenje i prijeđite na drugu s namjerom da učinite isto. Tek nakon što stavite svoju drugu okladu na drugu web stranicu, postajete svjesni ograničenja klađenja koje sprečava da se takva oklada napravi. Ne samo da vam se položio najbolji plan korištenja sustava Sure Bet, što je možda najvažnije, postoji šansa da izgubite ulog stavljen na prvo mjesto za klađenje jer niste pokrili sve ishode događaja.

Može biti i slučaj da stranice za klađenje odjednom ograniče pojedinačna ograničenja na ograničenje koje nije vrijedno ulaganja u Siguran ulog. Bez mogućnosti klađenja na velike iznose, šansa za zaradu od sigurne oklade gotovo nije početna.

Stranice za klađenje imaju pravo poništiti okladu. Dakle, čak i ako ste prepoznali priliku za sigurnu okladu i ušli u postupak stavljanja novca na isti događaj s različitim web mjestima, kladionica se uvijek može okrenuti i u potpunosti povući vašu okladu. Često tvrde da su izdali pogrešne koeficijente i mogu vratiti dobitke. Ne samo da je ovo razočaravajuće, potencijalno ste izgubili i novac uložen na drugoj web stranici.

Ne postoji točna znanost u procesu sigurnog klađenja i u osnovi ste u rukama bogova koji se klade. Ali ne može biti puno frustrirajućih problema od pronalaska sigurne oklade, postavljanja novca na jedno mjesto i otkrivanja šansi za promjenu na drugom.

Koeficijenti se mogu promijeniti u roku od nekoliko sekundi, tako da morate biti što brži u stavljanju oklada ili riskirati da izgubite priliku za osiguranje određene dobiti.

JE LI LEGALNO VRŠITI SIGURNE OKLADE?


Sam postupak arbitražnog klađenja je 100% legalan. Iz očitog razloga, poput kladionica koje ne žele izgubiti novac, kladionice će obeshrabriti oklade koje će imati kazne jasno navedene u uvjetima i odredbama za sve one za koje smatraju da to čine.

Kladionici može biti teško naići na slučajeve sklapanja sigurnih oklada, ali najgori scenarij proteže se samo na zabranu pristupa web mjestu i povlačenje dobitaka.

KLADIONICE ZA SIGURNE OKLADE


Da se ne biste doveli u opasnost da izgubite račun ili povučete dobitak, najbolje se držite azijskih kladionica koje zapravo potiču igrače koji klade i nisu protiv ideje sigurnih oklada. SBOBet, Pinnacle i Betfair tri su primjera koji neće toliko udariti kapak ako se postavi siguran ulog.

Iako je postupak u cjelini dobrodošao na azijskom tržištu, nipošto nije lakši zadatak naići na otvor za siguran ulog s obzirom na nedostatak nejednakosti između kvota koje su objavile kladionice.

Post je objavljen 08.03.2021. u 14:51 sati.