Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ljubavjejednostavnoljubav

Marketing

Post sa zakašnjenjem

Već sam pisala o UHAH-u (Udruga humorista i aforista), koje sam upoznala u radionici pisanja. Divni ljudi, čija je osobina duhovitost. Poslije te radionice, gospodin Dražen redovito je slao događanja u njihovoj Udruzi. Odem na njihove stranice, prelistam časopise i vidim da ja, definitivno, nemam što ni približno slično njihovom načinu pisanja poslati.

Lani, dobijem natječaj za najbolji humoristični potpis ispod karikature "Ivan Haramija Hans".Mislim si, red je bar jednom nešto napisati i poslati. Krajem lanjskog ljeta mi smo bili zelena zona, što se covida tiče,pa napišem , Zagorec v karanteni“i pošaljem.

Znate kako kažu, da i ćorava kokoš ponekad kljucne zrno, tako sam i ja na tom natječaju osvojila prvo mjesto i originalnu karikaturu s potpisom autora( slika gore).

Htjela sam ovaj post prigodno,objaviti za Martinje, ali je na žalost, naša županija u to vrijeme prednjačila po broju oboljelih od covida. I što sad? Umjesto da se veselim, osjećala sam grižnju savjesti.

Situacija s covidom nešto je bolja i evo zakašnjelog Martinjskog posta.


Prvo mjesto smo, naravno, proslavili. Dok su moji pili gemište, ja sam mirisala buket. Tako mi i treba kad ne mogu ni čašu vina popiti:))


Ovo je prvi broj „Uh!Aha“ iz prosinca 2019.

Danas je na njihovim stranicama petnaest brojeva časopisa. Ako želite aktualne događaje doživjeti kroz riječi humorista i aforista, posjetite njihove stranice. Isplati se. To je moje iskustvo.

Smijeh je u današnje vrijeme ono što nam kronično fali.
Čašica smijeha, uvijek dobro čini.


Post je objavljen 05.03.2021. u 22:20 sati.