Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tignarius

Marketing

MILOSRĐE

„Crkva živi svoj istinski život kada ispovijeda i obznanjuje milosrđe, najčudesnije svojstvo Stvoritelja i Otkupitelja i kad ljude privodi vrelima Spasiteljeva milosrđa, kojega je ono čuvarica i djeliteljica“ (Dives in misericordia, br. 13)
Ivan Pavao II

Nakon što je sv. Ivan Pavao II uveo pojam diktature relativizma, prešlo se na teror tolerancije da bi očito sada zavladao teror milosrđa!

Naime Korizma je a svakodnevne vijesti traže žrtve koje nadilaze moje skromne mogućnosti.
Svijet je pun razumjevanja a sve puca.....u šesnest (makar ne znam što bi to trebalo značiti, mislim ovih šesnaest)

Pa zašto bih ja zadirao u ovu temu!?

Možda mi Črni ne da mira!?

Naime, rastuže me perfidne prjevare raznih nikogovića koji mladića iz Nazareta proglašavaju prvim komunistom i tu užasno prljavu rabotu provlače kroz sve pore ovog svijeta, nažalost dobrim dijelom i kroz Crkvu pa se dobiva dojam da je sve puno mira, razumjevanja, ljubavi...
A kao što rekoh, izgleda da u stvarnosti nije tako!
Nije teško prepoznati rukopis otca laži, koji ne može ništa "nova" napraviti ali može sjajnoi blještavo!!! oponašati/imitirati a očito i "emitirati"

Sve je sjajno, od burzi do cijepiva, od sjemena do pitke vode (preveli nas žedne preko vode) sve je puno brige za druge i drugačije a tek do migranata (možda bi bilo dobro znati da u našoj državi postoji ured za izbjeglice ili tako nekako (vidio neki dan u Savskoj c. kod Cibone) koji iz proračuna financira boravak istih u našoj zemlji pa da postoji neka isusovčka skupina nekih tupamarosa (potpomognuta od Sorosa) koji isto puni milosrđa pune đepove ovih navodnih migranata a najčešće instrumentaliziranih i potencijalnih terorista, ovdje ne mislim samo na ove što očekuju 77 djevica u ahiretu)..
Uglavnom, sve ide po planu, poglavito u ubijanju nedužne djece..onako u startu, kaj bi oni odrastali, bitnije je da potencijalne majke ušpricaju malo botoxa

Eto tako za Korizmu malo razmatranja, traži li Gospodin od nas da budemo kokoši?










Post je objavljen 27.02.2021. u 20:21 sati.