Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/donabellina

Marketing

druga strana braka




Da nema Julije koja je pala s Marsa i njenih postova, ne bih ni znala prepoznati sebe, a kamo li priznati javno, da sam možda ja jedna od onih za stolom u priči o svom braku i daljinskom upravljaču.
Nemate pojma, koliko je za uspješan brak važno imati dva televizora i dva daljinska....
Nema svadje ni prepirke: sveta šutnja zavlada već oko Dnevnika , pa poslije prognoze vremena 'oćeš Staljina na prvom ili Špičeka na RTL-u?
Ma kakav Staljin: odustajem i tvrdim da je Špiček naš sjajni promotor kuhanja, duhovit i korektan i kad daje loše ocjene.......Govorim svoje argumente, spominjem Ribafisha kako se odlično snalazi kao moderator medju kuharima amaterima, sve nešto nabrajam kvalitetno samo da prihvati moju ideju, da je Staljin passe i da veliki Putin do njega ne drži a kamo li mi ovdje, u očekivanju Sputnjika čaaaak.
Vrijeme prolazi, ni jedan program se ne gleda jer povišeni tonovi su nadjačali sve programe.
Demonstrativno se digne MojOn i baci na drugi kraj velikog kutnog kauča daljinski i uvrijedjeno napusti verbalno bojište......

E, sad nastupa Julija koja doduše nije u braku, ali je voljena više nego da je, sjedne za stol sa svojim odabranikom srca svoga i počnu bojati mandalu!

Mili Bože, mislim se poslije njenog posta, kako su neke žene beskrajno sretne.
Ta mandala koja se reklamira po svim mrežama mogla bi i meni biti spas u ovim satima poslije dnevnika...a nije, nemam je, nemam čak ni drvene bojice u kući, djeca su mi prerasla osnovnu školu, tužna sam zbog televizijskog programa, zbog svadjanja oko Staljina i Špičeka, zbog toga što mi ne vjeruje da sam umorna od dnevne govorancije , da mi se šuti, da bi bilo bolje da me malo pomazi i kaže nešto lijepo, onako, btw.
A onda Julija i njihovo bojanje mandale, mislim se, boktetvoj sretne li žene, ona se igra sa svojom mladjahnom ljubavi, smiju se kad pohite istoj boji, sretni su, poslije vode ljubav opet sretni...i onda, poražena vlastitim mislima, odustanem od Špičeka, stavim sudje u perilicu i sjednem za lap.......Rummy je moja igra, tu sam pri samom svjetskom vrhu i tako lijepo zaboravim sve grube riči oko daljinskog i biranja programa.....Svoja sam do poslije ponoći, a i to nešto znači, zar ne ?

Utješite me nježno....




Post je objavljen 23.02.2021. u 17:04 sati.