Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nero81

Marketing

Krenula montaža

Utorak kasno popodne stiže poruka od Domprojekta :" petak startamo sa montažom". Ufff ta 2 dana su bila jako duga, nikako taj petak da stigne. A sve si mislim, petak je, sigurno će samo doći nacrtati gdje dođu zidovi i tako nekakve pripreme, pa onda je vikend i tek u ponedjeljak montaža...ahhh.
Petak 6:30 ujutro, sjedam u auto i idem na posao. Bacim pogled prema gradilištu i neki ljudi su tamo... al samo vjerojatno samo pripremaju za ponedjeljak....
8:45 stize poruka od DP počela montaža uz 2 slike na kojima se vide postavljene 2 ploče zida. Osmjeh od uha do uha i pravac na gradilište. Na temeljnu ploču na mjestu gdje dođu zidovi postavljene su letvice i pod zidove je stavljen mort. Koliko je to uigrana ekipa... u 13h već su svi zidovi bili postavljeni, do 17h kuća je bila pod krovom. Tj pod rešetkastim nosačima.
Subota, radnici i dalje na gradilištu, pridružuju im se i monteri vanjske stolarije. Nisu uspjeli zatvorit krov i postavit svu stolariju pa će doći i u nedjelju :O Nedjelja, krov prekriven parnom branom, stolarija postavljena. Svaka čast ekipi. Odgovaraju na svako pitanje i otklanjaju sve nedoumice.Post je objavljen 21.02.2021. u 17:24 sati.