Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakotikupus

Marketing

ekologija

kad se spomene ekologija onda to odma asocira na nešto šta ne šteti prirodi, jel tako? je! posljedično to opet asocira na brigu o klimi jer, bez ekologije nema ni brige o klimi, jel tako? je! e, pa su se onda slijedom brige za ekologiju i klimatske promjene pojavili mnogi članci i reklame u medijima koji ukazuju na potrebu brige o životu u zdravijem okruženju, jel tako? je! a suma sumarum je:

proizvodnja ekološkog krzna, a to van je ono šta u atmosferu ispusti manje ugljičnog dioksida nego krava, ili ovca, koja preživa i prdi, jer u pogonima za njihovu proizvodnju postoje filteri koji sprječavaju onečišćenje zraka ugljičnim dioksidom, to šta se za dobivanje takvog proizvoda troši više energije nego kad krava prdne nema veze, sve će to narod platit, samo ako mu se kaže da to čuva prirodu, al mu se ne govori zašto su mu struja i plin poskupili, važno da je narod ekološki osvješten. onda opet imamo auta koja u atmosferu ispuštaju ugljični monoksid pa da bi bila ekološka onda se i na njima ugrađuju filteri koji spriječavaju to onečišćenje, ali se ne govori o tome koliko su rafinerije, koje to gorivo i proizvoide, u atmosferu ispustile ugljičnog monoksida dok su ga proizvele. za to svih boli kurac dok cijena goriva ne raste, kad počne rast onda se istovremeno počnu pojavljivat i napisi u medijima o ekološkoj osvješčenosti kako bi se opravdalo poskupljenje. itd; itd; itd....

ali kad u medijima naiđete na obavijest da u gardenu možete kupit alat za ekološko uklanjanje korova eeeee.....to onda graniči sa uspostavbom dijagnoze za one koje to navodi na kupnju istog. misliiiim....nožice za sasić korov pri zemlji!!!??? alo, jebate!!! pa jesu li ljudi stvarno toliko retardirani da puše takve reklame!? u stvari neznan ko je veći retard, oni šta oglašavaju ili oni šta kupuju!? ili recimo da van prodaju ekološku trapulu za miševe. pa van ka argument ekološkog uklanjanja navedu da te trapule ne ubijaju miševe nego i vataju žive, tako da vi možete tog miša dislocirat, tj. raskučit na način da ga odvedete auton, onin koje u atmosferu ispušta ugljični monoksid, šezdeset kilometara dalje od kuće i pustit ga u prirodu da bi on, miš, jelte, poslin doša stipi iz oklaja dok suši pancetu i kobasice. em si onečistio zrak ugljičnim monoksidom, em si zajeba stipu. i di je tu ekološki pristup kad će stipe stavit trapule za miše koje će ga oma skratit za glavu, neće otrov, jer mu se oko kuće motaju i mačke koje baj d'vej i vataju miševe, na ekološki prihvatljiv način.

tako da je moje mišljeeeenjnjeee kako je motika sasvim dovoljna za ekološko uklanjanje korova, ka i mačka u pršutani, samo jebiga, mačke su postali kućni ljubimci, jer je to ekološki, a motike niko neće da se vata, jer diš stavit selfi sa motikon na instagram.Post je objavljen 21.02.2021. u 08:53 sati.