Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakotikupus

Marketing

selebritiji

evo su mediji objavili vijest da se kim kardašijan razvodi od svog supruga kani na zapad nakon što su već neko vrime nagađali da tu nešto ne štima. mislim, stvarno vijest bez koje nebi sunce izašlo a ja nebi zna šta ću danas za ručak, a iman sabljarku, samo neznan oču je peć il na karpačo. mislin da će ipak ić na gradele jer od ove na karpačo se nomoš baš najist, mislin moš al više od posteljice zelenja nego od samog mesa. dakle, šta mene boli kurac za neku tamo američku selebriti kad i ovi naši imamo pun kurac. đabalebaroši koji nikurca nerade nego zavode ovu ispraznu mladost koja nezna ni da je živa nekin tamo ispraznostima navodnog društvenog života. šta ta ima za ponudit mladosti? kako ništa ne činit i dobro se unovčit!? al gle zajeba, najprije se tribaš unovčit da bi poslin moga palamudit kako si uspija. koliko je takvih? jedan od miljun, pet, deset, i ko jede sva ta sranja? oni šta neznaju šta će sasebon, a guzicu nebi makli za nešto činit. i onda se neki pitaju kuda ide ovi svit? ide u pizdu materinu, jer ste vi to tražili!

umra je đole, veličina od čovika, a da se nikad nije preserava svojon veličinom. njemu nisu tribali mediji da bi se proklamira, več olovka i komad papira. pogađa je u sridu ka slavodobitnik sinjske alke pa ipak za njega ne znaju belosvetski mediji, ili malo koji, jer medijski nije bija interesantan, nije punio stranice trač rubrika iako je napunio mnoga srca, ali avaj, ljubav se ne može naplatiti.

selebriti stožer je najavija da će oni koji se cijepe astrazenekom bit oslobođeni od nošenja maski. nešto slično ka da kupujete spizu u omiljenoj trgovini pa vam izdaju karticu vjernosti, jerbo je država naručila najviše tog cjepiva pa ga sad triba distribuirat usprkos negativnim komentarima, da ne propadne. ono fajzerovo sad može i u jednoj dozi samo neznan jel to zbog manjka cjepiva ili nus pojava nakon druge doze, ruse niko ne jebe dok ne zagusti, al kako bilo da bilo naš selebriti stožer je odradija lavovski posal kad je kafičima dopustija prodaju kave za van, samo neznan šta prodaju kockarnice, maglu za van il selebriti status?

i tako....zemlja se prestat okretati neće, jer ako stane neće više bit selebritija, a bogami ni korone, samo će ispraznost uvijek ostati vječna i poneki đole otići u vječnost.

Post je objavljen 20.02.2021. u 08:44 sati.