Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/primladenu

Marketing

Zrcaljenje

Stvarnost nema područja, podjele, dimenzije, razlike, logiku .... Ona jest! Pa što je onda sve što sam naveo, a ima toga i još?
Svijesno sam stalno radio navedenim pristupima onome što sam Stvarnošću, a i Istinom, nazivao. Nekako me moja takovost na to navodila.
Vrteći se u krugovima logike i nemoći viđenja stvarne i stabilne stvarnosti gradio mi se osjećaj, a i viđenje da ustrajno u nećemu griješim. Prateći uzroke pogrešaka postepeno sam dolazio sve bliže smislu i ustroju sebe sama. Sve sam više uviđao da radim po područjima, podjelama, dimenzijama, razlikama, sa logikom i znanjima usvojenim i stečenim .... Radio sam analitički i stvarnu i istinitu Stvarnost uporno dijelio. Cjelinu sam rastavljao.
Zanesen takovim djelovanjem, šireći vidike, uvidjeh nešto bitno. Uvidjeh sebe.
Pa pogreška je u mom odnosu prema Stvarnosti; prema Istini. I ja po Njoj jesam, a gledam je kao da je Ona nešto drugo. Ispravno je kada mi se gledanje i djelovanje uskladi sa Istinom. Ne umišljajem, nego stvarmo.
Svi smo, a i sve je, refleksija Božje savršenosti, tu i sada. Refleksija ovisi o čistoći zrcala. Njime činimo razlike. Ta zrcala su u našim svijestima, a time i u našim slikama stvarnosti. Pogledajte i samo se prisjetite da vašu cjelovitost čini i vaše srce i sve one, možda vama sitne, energije. Vidjeti ćete to zrcalo. Odklonite ono što ga prlja, ali pripazite da i u tome ne griješite. Skloni smo pogreškama.
Istina je cjelovita. Ono što stvarno jesam smo svi mi i sve što jest. I travka, drvo, psić, dijete, beskućnik, ali i onai bahati, pa i ovaj strašni virus ....
Prihvati Istinu i svojom ljubavlju učini život lijepšim i boljim. Govorim sebi, a možda me netko i čuje. Volja jest Gospodnja ... sretan
S ljubavlju ... wave


Post je objavljen 18.02.2021. u 12:58 sati.