Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/agropolitika

Marketing

INTERES ZA OBNOVU HRVATSKE INFRASTRUKTURE

UPRAVA Doguş Grupe KOD PREDSJEDNIKA RH

Predsjednik Republike Zoran Milanović razgovarao je 16. veljače s predstavnicima turske Doguş grupe. U izaslanstvu tvrtke koje je bilo kod predsjednika RH, bili su predsjednik i glavni izvršni direktor Ferit F. Şahenk, potpredsjednik Hüsnü Akhan i regionalni direktor Burak Baykan.
Na sastanku se razgovaralo o dosadašnjem poslovanju Doguş Grupe u Hrvatskoj, kao i o novim poslovnim prilikama. Predstavnici Doguş Grupe najavili su predsjedniku Milanoviću kako će s novim ciklusom investicija započeti u jesen ove godine te ga informirali o namjeri sudjelovanja u projektima izgradnje i obnove hrvatske infrastrukture.

Doguş Holding A.Ş. (Doguş Group) jedan je od najvećih konglomerata u privatnom sektoru u Turskoj, s portfeljem od 250 tvrtki u 7 industrija, uključujući auto kuće, maloprodajne prodavaonice, restorane, kafiće, građevinske tvrtke, radio stanice, TV kanale i turizam poduzeća. Skupina je nekoć bila vlasnik jedne od najvećih turskih privatnih banaka, Garanti, koja je danas dio BBVA ( Banco Bilbao Vizcaya Argentaria)


Fotka: Ured predsjednika

Predstavnici turske Doguş grupe s predsjednikom Milanovićem u njegovu Uredu.

Post je objavljen 17.02.2021. u 05:36 sati.