Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Ajmo se praviti da je sve normalnoInače uskoro se počinjem spremati za školu, podnevna smjena. Ovaj put se uopće ne radujem, vidim u Njemačkoj je po anketi na twitteru preko 90 posto protiv povratka sad kad se pojavilo to brzošireće čudovište, kod nas je isti postotak ali u suprotnom smjeru.
Netko je izmanipuliran i ne zna što čini, vjerojatno valjda Nijemci?
Ovaj put sam odlučio koliko je to moguće, misliti isključivo na sebe, roditeljima i učenicima dajem dozvole kao razrednik kad traže, naravno s obrazloženjem, ne da mi se više ništa provjeravati, zadnji put se liječnik zagalamio, da ako njegov potpis stoji na opravdanju, kog vraga ga gnjavim s trivijalnim pitanjima u ova i ovakva vremena, shvatio sam da je suštinski u pravu iako mi je učenica sama priznala naknadno da je moja sumnja bila opravdana. Oni koji bi trebali biti u samoizolaciji idu u školu jer ne smiju gubiti gradivo, tragikomično.
Inače moj omiljeni njemački portal danas ima temu, trebaju li parovi razgovarati o tome kakve porniće muškarac prati na internetu. Nasmijalo me, među komentatorima sam prepoznao i svoju mladu berlinsku prijateljicu, zašto samo muškarci, pa i ja posjećujem xxx portale.
Inače kupus salata mi je bila fenomenalna, to je valjda do pripreme, meso sam ja pekao pa nije bilo toliko dobro.Post je objavljen 15.02.2021. u 11:07 sati.