Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakotikupus

Marketing

redikuli

evo su oni znanstvenici došli do neki novi saznanja u vezi nastajanja pandemije korona viruson. više se ne govori puno o morskim tržnicama u wuhanu nego je sad nastupila nova klima, tj. sad su se usredotočili na spoznaje o tome jel su pandemiju izazvale klimatske promjene!? moje mišljeeeenjnjeee jeee da se odgovor krije u knjizi deana knootza koji je prije čedrdeset godina pisa o pandemiji virusa koji je pobiga iz labaratorija, al gle čuda do 2008 godine to je bija ruski grad gorki, jer triba imat na umu da je knjiga napisana u vrime hladnog rata, 1981. a u izdanjma nakon 2008. to je kineski wuhan jer počinje kineska ekonomska ekspanzija pa se kina javlja kao novi neprijatelj ameročkoj globalnoj politici.

kako god bilo da bilo sad je tako kako je, no u tome kako je ne prolaze svi isto. jedni, koji imaju novaca su sebe osigurali, ka i obično, oni poslušni će dobit mrvice, a oni siromašni će dobit škart, ali da bi se zadovoljila forma triba stvorit klimu da je i škart bolji od ničega. s druge pak strane ono šta je jednima prijetnja od konkurencije drugima je upravo ta konkurencija spasonosno rješenje, e ali, kad nemaš svoga konja za utrku onda moraš vezat gazdinog di on kaže iako je susjedna livada zelenija, al jebiga, nije njegova.

i tako se vračamo na početak priče o klimatskim promjenama i saznanju da najbogatiji najviše i zagađuju, a danak će, kao i obično, platiti oni koji žive od sunca, zraka i prirodnih ljepota, baš kao i oni koje samo ljubav grije.

Post je objavljen 09.02.2021. u 11:30 sati.