Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hms

Marketing

KREĆEMO U AKCIJU PROTIV STOŽERA CIVILNE ZAŠTITE HRVATSKE

Dragi članovi i roditelji,
molimo Vas da na adresu

stozercz@mup.rh

pošaljete sa što više različitih e-mail adresa (članica, njena majka, otac, baka, djed, brat, sestra, prijatelj, dečko...) poruku Stožeru Civilne zaštite u kojoj ZAHTJEVATE da se dozvole treninzi mažoretkinja od 8.2.

Kada stožer dobije par tisuća mailova (a isto će napraviti i svi drugi klubovi) vjerojatno će morati reagirati. Zajedno smo jači!!!!!



Dopis HMS-a:


Poštovani,
Kome je u interesu i zašto uništavanje hrvatskog društva?

Mladež je od 10 posljednjih mjeseci imala četiri mjeseca lockdowna, te ljetnu stanku, dakle 6 mjeseci bez aktivnosti, te je postala krajnje asocijalna. Asocijalnost je najveći problem današnjice, mladež živi u virtualnom svijetu, komunicira sa imaginarnim osobama, i sa najboljim prijateljima na samo metar udaljenosti komuniciraju mobitelima, mladići se više ne znaju udvarati djevojkama, osobe ne znaju međusobno razgovarati.

Koronakriza je ovo rapidno povećala. Djevojke i dječaci su stvorili nove navike ležanja na krevetu, komunikacije sa svijetom preko mobitela, beskrajnog gledanja televizije i igranja igrica. Sviđa im se da na nastavi budu samo fizički uz laptop, a da istovremeno gledaju film ili se igraju na mobitelu. Nastavnici predaju praznom eteru.

I takva mladež će se teško ponovo pokrenuti. Masovna su ispisivanja iz klubova. U posljednjih 10 mjeseci iz mažoret-timova se ispisalo 50% članova, što je oko 4.000 djevojaka
. A generacija koja neće imati socijalni kontakt je osuđena na propast!

Vi to gospodo, ovim mjerama, potičete. Zašto uništavate naše društvo i budućnost svih nas?

Zabranili ste nam natjecanja, zabranili ste nam koncerte, zabranili ste nam nastupe, zabranili ste nam čak i treninge, i to smo sve poslušno prihvatili jer je bilo racionalno.

Broj zaraženih je pao za 90%. U prošlih tjedan dana broj zaraženih pao je ispod 500. Jučer 94, danas 387.

Dok je bilo 3.164 novozaražena slučaja imali smo Povorku siječanja u Vukovaru sa preko 10.000 ljudi. Danas sa 387 slučajeva ne smijemo imati treninge?

Dozvolili ste treninge na bazenima gdje je zaraza daleko veća nego u dvoranama. Dozvoli ste treninge u balonima koji zbog tlaka pod kojim su ne mogu prozračivati prostore. Dozvolili ste individualne treninge na otvorenom. Ispod nule. Tko može imati takve treninge osim skijaša?

Time ćete, gospodo, napraviti daleko veću štetu nego što radi Covid-19. Dobit ćemo generaciju pretilih osoba, asocijalnih zombija, koje neće znati niti pozdraviti, a kamoli sudjelovati u radu društva. Kome treba društvena depresija, asocijalnosti i suicid?

Stoga smatramo presudnim za opstanak društva da HITNO I ODMAH

1. dozvoli treninge mažoretkinja u školskim i drugim sportskim dvoranama uz striktno provođenje epidemioloških mjera i nadzor.

2. Da Stožer ima jedinstvene kriterije. Pa da se ne dešava da se dozvole treninzi u balonim, ali ne i u desetak puta većim sportskim dvoranama.

Skupština HMS-a je odlučila da ako ne postupi Stožer na ovaj način, i ne dozvoli treninge od 8.2. HMS će mobilizirati sve sportske, kulturne i druge klubove i pokrenuti aktivnosti u medijima i javnosti, kao i građanski bunt. Ove nacionalne i lokalne mjere, su neprihvatljive, čine nepopravljivu i trajnu štetu, uništavaju društvo, a mi nećemo dozvoliti da u par mjeseci UNIŠTITE ONO ŠTO MI GRADIMO DESETLJEĆIMA.

Naša egzistencija je u pitanju, egzistencija djevojaka i dječaka je u pitanju, a samim time je u pitanju i egzistencija cijelog našeg društva. NEMATE PRAVO UNIŠTITI GA!

Covid-19 nije ni izbliza destuktivan kao Vaše mjere i postupanje.


Alen Šćuric IDCZ
predsjednik Hrvatskog mažoret saveza


Post je objavljen 03.02.2021. u 11:50 sati.