Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/duhek

Marketing

"OSTALE USLUGE"

Dragi naši, budući da imamo dosta upita po pitanju cijena, posebno bih naglasila da se kod nas dodatne usluge poput davanja terapije psu kojemu je potrebna i kojemu je to svakodnevna rutina, odlazak veterinaru u slučaju potrebe te odlazak po ključeve kod naručitelja usluge se NE NAPLAĆUJU!
Naime, komparacijom cijena sam uočila da to drugdje nije praksa, što mi je pomalo apsurdno, posebno ukoliko se radi o situacijama kada radi dogovora i sklapanja posla odem kod klijenta vidjeti prostor, upoznati životinju te preuzeti ključeve.
Da ne pričam o situacijama kada nam na čuvanje dođe pas koji je, zbog određenih kroničnih zdravstvenih problema (kakvi se redovno i javljaju s godinama, kao i kod ljudi, uostalom) prinuđen uzimati redovitu terapiju! Davanje terapije ne naplaćuje se posebno jer, iako sam veterinarske struke, pretpostavljam ipak ne podrazumijeva postupke tipa uvođenja katetera ili hranjenje psa na sondu, pobogu! Za davanje tablete uz hranu, zasigurno neću dodatno "oguliti" nikoga; štoviše, ne smatram to nimalo etičnim u ovom poslu!
Naravno, i ja sam obrt koji živi od dlaka, laveža i pasa, koji ima svoje troškove, plaća poreze državi, plaća režije, kao i doprinose, no...
Terapija, odlazak veterinaru u slučaju potrebe, dolazak po ključeve i na dogovor se nikada nisu - i nikada neće - dodatno naplaćivati!
Naravno, to ne znači da primamo evidentno bolesne pse na čuvanje!
U slučaju sumnje na bilo kakvu zaraznu ili parazitarnu boest, pas se odmah otpravlja kući!
A ja to, vjerujte mi, itekako dobro znam prepoznati!
No, ukoliko se tijekom čuvanja javi neki problem, isto tako smatram svojom moralnom dužnošću prije svega psu pružiti maksimalnu skrb i njegu, što uključuje i posjetu veterinaru, ukoliko smatram da problem mogu sanirati jedino ambulantno.
Po preuzimanju psa, vlasnik refundira samo troškove liječenja uz predočenje veterinarskog računa, dok se sama usluga pratnje psa veterinaru ne obračunava posbeno, već je uključena kao osiguranje u cijenu boravka.
Također, ne naplaćujem posebno ni čekanje kod veterinara po jedinici utrošenog vremena.
A, bogami, ne naplaćujem dodatno ni aplikaciju ampule sredstva protiv egzoparazita! Ako pas ostaje duže, pa mi uz njega date ampulu - kapam je gratis cijelom dužinom trupa!
Eto...
Naplaćujem samo aromaterapijska sredstva koja proizvodimo sami i koja spadaju pod Duhekov brand, ali takva se i posebno naručuju, te zahtijevaju stručnost i nabavku mog materijala, što je sasvim druga priča od one ukoliko mi sa psom dadete i njegovu standardnu terapiju.
Uzmemo li da na čuvanje dolaze i stariji psi, psi s određenim tegobama ili kroničnim bolestima tipa diabetes, gastritis, isl. logično je da će koristiti i određenu terapiju.
P.S: U gratis uluge ubraja se i kapanje očiju, ne brinite!
Zahvaljujem! B



Post je objavljen 31.01.2021. u 23:00 sati.