Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

VIDI SE KOLIKO JE OVAJ NAROD BOLESNO ZAVEDEN - KOGA SVE "ŠPILJSKI ČOVJEK" VELIMIR BUJANEC POZIVA U SVOJU EMISIJU "ŠPILJA" TKZ. "BUJICA"?!



VIDI SE KOLIKO JE OVAJ NAROD BOLESNO ZAVEDEN - KOGA SVE "ŠPILJSKI ČOVJEK" VELIMIR BUJANEC POZIVA U SVOJU EMISIJU "ŠPILJA" TKZ. "BUJICA"?!

Ideja dekadencije prolazi gotovo u 21. stoljeću ove civilizacije. Sloboda u imaginarnoj Hratskoj, se može gotovo zalediti na 30-et godina, od kako je nominacijska država stvorena, kao što je nešto slično i učinio mistifikatorski predsjedni Vlade RH., Ivica Račan, koji je zapečatio transkripte od Franje Tuđmana, na 30 godina tajnosti.

Političari koji dolaze u emisiju "Bujica" to je kao da i obilaze ludnicu gdje traže svoj neki duhovni nivo. U toj emisiji su se izredali; komunjare stare, udbaši, kosovci, petokolonaši, i tko zna kakva sve mješavina dekadentne misli... Velimir Bujanec "mali šmrkljo" koji je za vrijeme "dogovorenog rata" u Hrvatskoj, bio pubertetlija, i sad on je pozvan da nam "soli pamet" o nekom ratu.

Mali muljator mjijenja kapute kako "ledeni" vjetar puše. Pred očima javnosti Bujanec glumi novinara, a u biti je plačeni smutitelj, koji se bavi sa nacionalizmom i mržnjom... Sva njegova istina i pravda počiva na tome - kad monstrumu i ratnom zločincu Josipu Manoliću, čestita na ženidbi...

Iz toga svega se vidi licemjerstvo i poltronstvo, on grli se i slika sa svima, samo najmanje ima posla sa pravim Hrvatima. Koji su to bili likovi gosti u emisiji - kumrovački stipedisti i visoki dužnosnici centralnog komiteta i špijuni: Ruža Tomašić, Tomislav Karamarko, Zdravko Tomac, Anto Đapić, Željko Sačić, itd. Sa takvi novinarima i emisijama naše društvo nemože doći nikuda.

BRANKO STOJKOVIĆ - ŠTIT

HRVATSKA / B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 30.01. 2021. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic.blog.rs/
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
(WEB:) https://brankostojkovic.com/
Broj članaka: 5684.



Post je objavljen 30.01.2021. u 01:35 sati.