Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/luki2

Marketing

Pun Mjesec u Lavu

Večeras sam poslala hranu koja je ostala i dio odjeće od Goldie za Bjelovar, jednoj pravnici, koja je trenutno zbrinula pasju mamu i njenih šest štenaca (našla ju je izbačenu, i za par dana se kotila)...:(((( Sve im treba, pa i Anima Strath, minerali i vitamini za pasju mamu....Isisaju sve!!!:)))
Srce mi je odmah mirnije. Mislim da bi i Goldie bila sretna sa gore navedenim.
Danas je pun Mjesec u Lavu, manifestiranje svega što želimo, i odbacivanje svega što nam više ne služi. Osvježila sam stan paljenjem lovorovog lista i obične svijeće, napisala na papir sve strahove kojih se želim riješiti i spalila papirić na kojem sam ih navela. Odmah nakon toga bacila smeće. Bolje je. Pročišćenije definitivno. Ostalo je još tuširanje. I spavanje. Imam ludu sreću da mogu zaspati u trenutku, pogotovo sada, kada sam psihički zaista iscrpljena. Želim vam laku i ugodnu noć!
Ps: Od početka veljače pa sve do 22- veljače Merkur je retrogradan, pa očekujte zastoj u komunikacijama, kvarove na internetu, zabune, pošiljke neće dolaziti na vrijeme... Samo živaca i polako....Dovršiti započeto, ne počinjati novo....Pusa!

Počastila sam se danas i ovom divnom trajnicom!!!!

Post je objavljen 29.01.2021. u 00:28 sati.