Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tignarius

Marketing

HOS

Camus se bavio apsurdima!
Ali da je živio u RH dobio bi još jednog "Nobela"




Ali evo najprije mišljenja Predsjednika Tuđmana! kojeg svi prenose kao argument protiv ikakva legitimeta ove postrojbe
Samo nadprosječno glup kurvin sin može ovo protumačiti kao nihilizaciju HOS-a!
Zato, kao što i Tuđman kaže ..Čudi me da su neki nasjeli.....
Matrica je uvijek ista!

Ajmo na Thompsonovu koncertu snimiti nekog krelca s ustaškom kapom....
To je puno veći krimen nego činjenicu da "moramo" gledati pupovca, stanimirovića, rkmana, paspalja, šoškočanina i ostali jugo-četničke kurvine sinove kako "partipiciraju" u vlasti
Znamo mi da je ćaća kurvin sin "uveo" te likove u hrvatski, nekad državni Sabor, ali to nije opravdanje!

Ali zato smo pozatvarali :

Branimira Glavaša, Juru Šimića u Bjelovaru, Đuru Brodarca i Vladu Milankovića u Sisku, Mišu Hrastova u Karlovcu, Tomislava Merčepa u Vukovaru, generala Norca u Gospiću.......da ne govorim o onim izporučenim Haag-u
Uz to ne smijemo zaboraviti da jedan ružni okot u liku nekog kapovića se može i posrat na Bleiburg i da jedan gnomčić, nerealizirana gnjidica od glavaševića, nakon Merčepove smrt izjavi da je svijet nakon toga postao bolje mjesto.
I!!!???

Prvo,
protiv sam svih ustaških znakovlja, jer jednostavno ta silna želja Hrvatskog naroda za svojom državom je kroz ustašku izvedbu doživjela "straobalan" i težak pad, od kojeg se još nismo oporavili.
Posljedica tog suludog Pavelićevog projekta (poglavito nakon 43.) je da su "osloboditelji" pobili cvijet hrvatske inteligencije a nakon toga vrlo sustavno radili na eutanaziji svega hrvatskog kroz 45 godina.
I kad sam pomislio, tih ranih 90-tih da je došlo i naših pet minuta, evo ti fukara i lešinara koji su se parkirali u nove političke stranke i othranili današnje bijednike kojima smetaju Hrvatski vojnici iz 91. ali im ne smetaju navedeni četnički ološ.
Pošto se radi o teškim bolesnicima, sumnjam da ijedna terapija može pomoći

Drugo,
HOS je bio dio Hrvatske pobjedničke vojske!

Treće
definirati pozdrav "Za dom spremni"!!!!
On u svojoj lingvističkoj i ideološko-sociološkoj dimenziji ne vrijeđa nikoga, ne poziva na nasilje ni na bilo kakvu agresivnu expanzionističku politiku, za razliku od onih krvavih volter-marseljeških budnica.
Ali, ako bi se utvrdilo da je on izključivo ustaško-fašistički, skinimo ga s dnevnog reda!
Ako nije, vrlo rado ću ga koristiti.

Ustvari sva ova naklapanja idu na mlin onih čučavaca i jazavaca koji su se "obrazovali" za bezplodne retorske raspre dok su njihovi suvremenici "gutali" olovo po ratištima.
Ali znaju oni da je vrijedniji jedan dan Maslenice od svih briselskih višednevnih sjednica i svih doktorata ovog svijeta!












Post je objavljen 26.01.2021. u 22:54 sati.