Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

ČUVAJTE SE LUĐAKA KOJI VOZI KAMION (ŠLEPER) REGISTRACIJSKIH OZNAKA; NA431DR



ČUVAJTE SE LUĐAKA KOJI VOZI KAMION (ŠLEPER) REGISTRACIJSKIH OZNAKA; NA431DR

Ovim putem obavještavam javnost da vozač kamiona šleper (NAŠICE) NA431DR, ugrožava druge ljude u prometu. Danas, 26.01.2021., oko 21:30 sati, kretao sam se sa svojim osobnim vozilom Renault plave boje; koji ima registracijske oznake Bjelovar, iz smijera Šemovci (Koprivničko-križevačka županija) prema Bjelovaru.

Vozio sam se po propisu; gdje je bio znak sa ograničenjem 50 kilometara kroz naselje, tako sam se vozio. Vozaču kamiona se očito žurilo pa je došao na rastojanje samo dva metra od moga auta i tako se je vozio cijelo vrijeme iza mene, i imao je uključena dugačka svjetla. Između ostaloga na kamionu na kabini ima još dodatno puno ugrađenih svjetala, i ima još jedan ogroman kockasti reflektor.

Taj vozač kamiona ima na svojoj šofer šajbi iznutra plavi svjetleći križ. Kad sam prolazio kroz naseljeno mjesto Hampovica, odnosno, kretao sam se ulicom: Šimuna Pandura br. 80., upravo gdje se nalazi postavljena kamera za nadzor brzine, vozač kamiona nije držao rastojanje, koje je propisano na otvorenoj cesti 25 metara od jednog do drugog vozila. Vozač se je i dalje vozio oko dva metra iza mene. Volio bi da policija pregleda video snimku i kazni vozača kamiona zbog neprimjernog ponašanja u prometu...

Samo lud čovjek se tako može ponašati u prometu i ugrožati druge ljude u drugim vozilima. Vozač kamiona vozio se je iza mene iz Šemovaca, pa sve do izlaza sa magistralne ceste prema Bjelovaru, oko 16 kilometara. Napominjem, da sam cijelim putem ispoštovao sve prometne znakove,.., gdje je bilo ograničanje 60 ili 70 kilometara, ja sam se tako vozio. Taj psihički bolesnik cijelo vrijeme je visio sa svojim kamionom iza mene sam na nekoliko metara iza mog vozila.

Znači prošao sam mjesta; Rakitnicu, Čurlovac, Kupinovac, dok nisam skrenuo prema Letičanima, tj. prema Bjelovaru, taj vozač kamiona se nije odljepio od mene, iako na ravnoj cesti sa isprekidanom linijom nije htio me preteći. Kad sam skrenuo sa magistralne ceste - vozač kamiona je kao lud trubio meni. Tome vozaču ne štimaju neke stvari u glavi. Ili ga treba poslati na zdravstveni i sistemacki pregled - da li je sposoban biti vozač?!


BRANKO STOJKOVIĆ - ŠTIT
HRVATSKA / B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 26.01. 2021. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic.blog.rs/
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
(WEB:) https://brankostojkovic.com/
Broj članaka: 5679.




Post je objavljen 26.01.2021. u 22:45 sati.