Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/naelektrisaniguster

Marketing

Ljubav

Kad sam pun Ljubavi i kad sam obuzet njome, ne postoje problemi. Zadovoljan sam trenutkom i uživam u njemu.

Kad se osjećam prožet Ljubavlju, primjećujem, da, pa ne mogu čak reć ni da opraštam drugima lako, nego više ko da neman šta ni oprostit. Ljudske mane nestaju, jer volim svakog. Kad se osjetin pun Ljubavi, u nečijoj pasivnoj agresiji vidin želju za priznanjen da ta osoba vridi i da želi da neko cijeni njen trud. U arogantnoj osobi vidin ranjivost i osjetljivost.

Koliko je varljiva ljudska percepcija, znam vrlo dobro. Ono što sam ja utiče na tumačenje onog što osjećam. Pa nekad čak i definira ono što osjećam. Kad sam mrzovoljan i loš, živciraju me najnormalnije stvari oko mene. Mada, discipliniran san i nikad si ne dozvoljavan da neprimjereno reagujen.

Volija bi samo, da buden Ljubav, da percepiran svit iz Ljubavi, jer to je ono što svit jest. Potpuno je mirno i prelijepo, kad si Ljubav. Ja san ritko kad Ljubav, iako san je uvik svjestan. I to je nešto, kad znam da nisam Ljubav i kad to prepoznam, mogu se kontrolirat. Al je teško. Želim bit Ljubav, ali bolan je put do potpunog predanja Njoj.

Ipak to je moj put. Mene ga je prehodat.


Post je objavljen 25.01.2021. u 19:16 sati.