Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/idragi28

Marketing

NAJAVA novog posta:

Kako savladati umor deprsiju i strah

tema je za sutra, kada na ovom mjestu objavljujem ispovijest Majke Elvire koja svojim životnim iskustvom želi pomoći svima nama! Samu najavu ne treba posebno komentirati.

Časna sestra Elvira u ljeto 1983. godine napušta sigurnost samostana u Torinu kako bi u ruševnoj kući započela živjeti s mladima s ulice. Tog dana započela je priča o Zajednici Cenacolo, priča o iscijeljujućoj snazi evanđeoske ljubavi koja je, krenuvši sa sjevera Italije, zapljusnula i hrvatske obale. Ta radikalna odluka, motivirana ljubavlju koja je graničila s ludošću, donijela je obilan plod: tisuće života zasjali su poput bisera podignutih iz blata, očišćeni zagrljajem ljubavi ove neobične časne sestre.

„Bog mi je dao strpljivosti da sve ove godine slijedim njegove poticaje. Malo-pomalo obzori su se proširili i danas žele zagrliti čitav svijet, doprijeti do tisuća mladića i djevojaka željnih ljubavi. Već dugo vremena te ruke nisu samo moje. Uz mene je sada mnoštvo mladih koji, nakon što osjete živu Božju ljubav, odlučuju darovati drugima ljubav kojom su se osjetili ljubljeni“. Majka Elvira




Post je objavljen 22.01.2021. u 14:37 sati.