Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/luki2

Marketing

Gulaš



Gulaš - jedino što sam pojela danas. A ovi vitamin i su više nego dobro došli, posebno ovih dana - poklon osvojen na Faceu.

Dakle, ponovno kod veterinara. Ovih dana "omiljena" destinacija. Tri sata gledanja kako spasonosna tekućina iz infuzije diže Goldie na noge. Iako znam da samo kupujemo vrijeme.:((((( Nalazi krvi su jako loši, pokazuju da bubrezi ne rade dobro. Nema posebnog razloga. Starost:(((( Skoro ništa nema volju jesti. :((((( I onda se sjetim Branimira još prije godinu dana, koji kaže: znate, vi ćete nju morati zatući....Hoće reći, toliko su nalazi dobri (u to vrijeme) bili.....:(((( Veliki su i troškovi liječenja, ali Goldie se sama pobrinula za to. Odlazili smo na izložbe kad je bila mala, i bogme osvajala je prva ili druga mjesta.....I uz to nagrade, i u obliku hrane, ali i financijske. To sam stavljala na poseban račun, pa sada srećom mogu koristiti kada je to njoj najpotrebnije. Nisam ni pipnula sve dok evo nije bilo potrebno...:((((( Urea i kreatinin su joj bili tako visoki, da su bili nemjerljivi.:((((( Sada je stanje malo, malo bolje....A znamo što znači kada bubrezi ne rade...:((((( Sav otrov ostaje u tijelu. :(((((( Nema dijalize za pse.....
I tako, ošamućena sam, psihički strašno umorna - ali, moji divni su uz mene. I nadam se da ćemo se izboriti. Goldie sada spava, a ja se nadam, jako se nadam da će se ujutro probuditi i poželjeti jesti....U travnju je okrugli dvadeseti. Želim da ga proslavimo zajedno.

Post je objavljen 19.01.2021. u 23:40 sati.