Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/paterluka

Marketing


- Kad se susretneš s Isusom nađeš sebe i to je nezaboravno. Ivan je kao mladić krenuo za Isusom, a kao starac pišući evanđelje sjeća se da je to bilo 'oko desete ure'. (knev 2b kg)
- Faljen Isus p. Luka fala na porukama i molitvama, došla san kući iz bolnice, dobro se osjećan, dali su mi kisik za kući radi pluća i to mi puno pomaže, Bog vas blagoslovija
- Hvaljen Isus i Marija! Jutros rano mislila sam kako to pat. Luka nije poslao poruku. Kad, gle. Najdraža, najiskrenija. Dobivam i iz Pazina od fratara. Dakle, kao dijete, vidjela sam. Kud meni? Kao starijoj, vidjela sam...kako. Ne znam. Bog zna. I malo fulala. A bila je isto oko 10 ura. Bvb. p.s. idem oprati didu
- Očito je imao dobro pamćenje. A kako i ne bi kad se dao voditi Duhom svetim, Duhom Isusovim i Očevim! Molimo Duha svetoga da se i mi damo voditi Njime!
- Puno hvala pošt. P. LUKA na lipoj poruci-nastojala san živit po ISUSOVIM "napucima" - evo me u 70-toj al i ja "obični smrtnik-grješnik" HVALA MU NA SVEMU šta mi život podaril jer vidite svjedočimo šta se događa: korona, POTRESI jadni ljudi u tren goli život ostal im, ah - lip dan … Van ŽELI :-)

Post je objavljen 17.01.2021. u 12:34 sati.