Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Pohanci



Što je Vlad naveo u opširnom komentaru prošlog posta, volim opširne komentare, prije ih je Grunf imao, ni ja nisam u djetinjstvu volio špek, poslije sam ga kao student lagano počeo prihvaćati, ponajviše jer ga je jedna studentica donosila od kuće i tad sam shvatio da sasvim dobro ide uz vecchiu koju smo tada pili, nemam pojma jel se to još kod nas prodaje ili je postojala samo u trulom socijalizmu.
Jedina u stvari konstanta od hrane, koju sam baš oduvijek jeo su pohanci, mada mi danas ne bi vjerojatno ni bili ni među top pet jela, kao djetetu su mi bili prvi favorit.
Inače danas sam shvatio da je kraj praznika, koji u stvari nisu to ni bili, jer smo svaki dan online bili trpani različitim materijalima, i to je bio prvi zimski kaop odmor, koji sam u potpunosti proveo kod kuće, moš mislit odmora. Barem je drugarica nešto bolje, eto ona je sad nakon ručka sama izvela Jina vani. Inače ona je nakon operacije bila dobro, da bi joj na fizikalnoj terapiji skoro potpuno zeznuli nogu, tipična hrvatska priča, koju smo onda odlučili prekinuti.
p.s.
Ne mogu vjerovati, i ovdje se priznaje odgovor da godina ima 365 dana ;)

Post je objavljen 15.01.2021. u 15:33 sati.