Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakotikupus

Marketing

uzdah

nije uzduh nega uzdah. to van je ono kad kažete aaaaaah, uzduh je pojava u dimnjacima. iako sam se mislija između naslova dah ili uzdah odlučija san se za uzdah to je ipak mislin pravilniji izraz, ali sad kad imamo lektora neka struka kaže svoje, ja ću se osvrnit na to šta to znači.

dakle, svi ovi šta se itaju mudrim izrekama vole kazat da se: 'život ne mjeri po broju udaha nego po trenucima koji su nam oduzeli dah', jel tako? dašta da je! e sad, mene živo interesira koliko su oni puta ostali bez daha kad to stalno spominju, dobro, one šta in je život oduzeo dah nemožemo pitat jer i više nema, a nijedan se nije vratija pohvalit oduzetim dahom. zato je moje mišljeeenjnjeee daaaa ovi šta to pišu nikad nisu sa ushiton uzdahnuli aaaaaah, jerbo se dobri jebači ne hvale i ne prosipaju mudrosti kame sutra nego se glas širi usmenom predajom. recimo, oni hulijo englez, zanjega se kaže da je pojeba petijada žena, dakle, drugi govore on piva, iako ja sumnjan da i je toliko povalija jer kad to sračunaš, a zato imamo mikrovlnu koja voli statistiku, ispada da je svaki dan jebava drugu žensku, meni je to malo sumnjivo, ali recimo to su neke stvari koje muškarcima oduzimaju dah tj. izazivaju uzdahe, kod žena je to obratno. one se vole hvalit kad su doživile orgazam i kad im je neki muški oduzeo dah, tj. kad in se zamrači prid očima pa neznaju jel to od tlaka ili nejebice i onda poslim za njim uzdišu, ali nikad se ne hvale sa koliko muški su se pojebale za razliku od muški koji vole pretjerivat ne samo u broju nego i u centimetrima.

šta oću reč. oču reč da su sve te mudre izreke smislili i njima se služe likovi iz bajki, osim bukowskog, of kors, koji je ka i jesenjin akcelerator uzdaha kod žena, za razliku od muški koji su po ton pitanju puno jednostavniji, dosta in je pokazat sise i oni ostaju bez daha, momentalno!

Post je objavljen 14.01.2021. u 10:33 sati.