Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hms

Marketing

ZA GLINU SMO PRIKUPILI 80.000 KN! BRAVO SAVEZ!!!

HMS je proveo akciju pomoći Glinskim banicama.

U Glini je stvarno loše stanje. Centar je full razrušen.

7 mažoretkinja koje su Glinske Banice locirale kao najpotrebitije su raseljene posvuda, pa smo tako išli po Glini i okolnim selima. Neki sad žive kod baka, neki u kući kuma koji je u Njemačkoj, neki kod rođaka, neki u kontejnerima. Ali svi, baš svi su dobro razpoloženi i puni životnog optimizma. Čak i kada im je kuća 100% srušena. Nevjerojatno. Svagdje nas je dočakao smješak, zagrljaj i veliko zadovoljstvo jer je Savez došao pomoći.

Na kraju smo klopali gulaš kod volontera-kuhara. Nevjerojatno iskustvo.

Ogromno hvala svima koji su pomogli akciju. Hvala klubovima i pojedincima koji su uplatili novac (njih 52). Hvala svima koji su prikupli hrane i higijenske potrepštine za najveći kombi koji je bio pun. Hvala:
- sponzorima SBO (koji nam je dao kombi i benzin) i Pompeji
- Maji Žigman koja je pokrenula inicijativu
- Viki i Larisi iz Zagrebačkih mažoretkinja koje su se istinski potrudile da se ovo desi
- Sremić i Ines iz Gline koje su skupile podatke, organizirale primopredaju, sredile klopu, bile sa nama cijeli dan u Glini
- no najveća hvala našoj povjerenici za nestrukovne djelatnosti Suzani Proroković koja je došla u Zagreb tri dana, slagala pomoć, sređivala kutije, te distribuirala sve

Svaka od 7 mažoretkinja je na žiro-račun dobila 4.303,14 kuna (ukupno 30.121.98 kn). Procijenjena vrijednost robe koju smo podijelili je oko 50.000 kn, što znači da smo prikupili vrijednosti oko 80.000,00 kn. BRAVO HMS!!!!!!!













Dejana Kalendarević


Ana Pranjić


Vanesa Jambrešić


Mia Šešerin


Valentina Benčić


Lucija Knežević


Mirna Kežman



Post je objavljen 13.01.2021. u 13:52 sati.