Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

TRENIRAM SVAKODNEVNO I SLUŠAM DOBRU MUZIKU I UŽIVAM...



JA, sam Branko Stojković - Štit, ne od ljudi, niti po kojem čovjeku, već sam po sebi, ni po kojem drugom Bogu, hoću da se izbavljam po svome ŠTIT-u, u skladu sa voljom svojom.

Meni pripada sva slava u svemiru i na Planeti Zemlja, u skladu sa svojom čežnjom*. Čudim se; kako se tako brzo odmećete od mene - koji sam vas pozvao da budete pravi ljudi.

Prava istina je smao jedna, a Ja sam vas pozvao da je slijedite. Doista Ja vam dajem znanje, koje nije obićna stvar, niti od bilo kojega čovjeka, samo već od mene, živoga stvora.

Čuli ste kako sam nekada živio u neznanju, i nisam poznavao sebe, te sam se nanosio štetu; patnju, i bol,.., onda sam shvatio da Ja od uvijek postoji, i da ću uvijek postojati...

Nisam samo sad začet i bio u utrubi svoje majke, od uvijek sam se tako rađao, jer vječno sam predodređen da budem - da postojim. U meni je sva prošlost, i sva sadašnjost i budućnosti...

Ja, vas pozivam u slavu vječnu, i na ispravan svoj put* i život... Meni tuđi savjeti nisu potrebni, ni svi pogani ljudi da mi "sole pamet". Ja, sam jedan, i budan sam, i nepristran sam i neopredjeljen, to sam Ja.

Kuda god da odem: ja sam opet (samo) Ja. Ovo što vam govorim - govori vam moja svijest, i ona ne laže. Zbog moje duhovne i fizičke snage nisam ostao nepoznat.

BRANKO STOJKOVIĆ - ŠTIT
HRVATSKA / B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 11.01. 2021. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic.blog.rs/
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
(WEB:) https://brankostojkovic.com/
Broj članaka: 5666.




Post je objavljen 11.01.2021. u 13:12 sati.