Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakotikupus

Marketing

kokošinjac

evo je reka čovik na plodovima zemlje da večeras na haerteju kreče obrazovna emisija o kokošama da se dica upoznaju sa domačin životinan na daljinu. još je reka da je u svitu opće prihvačena pojava uzgoja kokoša ka kućni ljubimaca pa je naveja opru winfri i đenifer ariston kako su one jedne od vodečih kokošarki u svitu, još je reka da kokošama stavljaju pelene jerbo seru kad in pade napamet i di se zateknu, pivce nije spominja.

e sad. bilo bi lipo od ovi ljubitja životinja na blogu da obavijeste opru i đenifer kako ode kodnas na blogu ima puno kokoša, a bogami i pivaca koji odma počnu kokodakat i kukurikat kad in se pelene napune. al ima i vukova kokošara i lisica pilićarki, jedino su ovce na sigurnom u torovima, grupirane.

moje mišljeeeenjnjeee jeeee da: bi tribalo bit više takvi obrazovnih emisija pa da opra i đenifer osin kokoša i ovaca tribaju posvetit pažnju i kravama, konjima i svinjama, jer to su domaće životinje koje svakodnevno, osim kokoša, daju svoj život za bolje sutra na blogu, vegetarijanci nek se obrate mikrovalnoj koja ima plastenik.



Post je objavljen 03.01.2021. u 13:30 sati.