Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Pomagajte drugovi

Ne znam jel se vama događa da vam neko komentira stare postove.

Eto meni je jedan post od prije tri godine komentira mladi kolega po kojem sam naprednima i tolerantnima s bloga dao ime Lucidi, sjećate se to je onaj kolega koji je iša vidit vadžajnu u teatar, i koji je toliko opsjednut vadžajnama da je mjesecima razglabao i teškom slučaju upale vadžajne kod kolegice Anaboni.

Sjećate li se toga to je bilo onda kad je jedan dio Lucida mlatio po Alchajmeru, i upaljenoj Vadžajni kod Anči, a drugi je okreta glavu na drugu stranu od iste te kolegice Anči s kojom su do jučer skupa vježbali tehniku autohipnoze gledanjem u pulsirajuću vadžajnu.

Meni je baš drago da su se svi Lucidi zajedno s Anči sada skupili ka Mirzino jato, i da Anči ka ultimativna kršćanka koordinira taj buljuk progresivnih ateista.

Elem da se vratimo na komentar, post ima u naslovu Gospu i pedera, pa obzirom da se mladi kolega deklarira ka ateista, zasigurno nije po blogu tražio Gospu nego pedera.

Ja mislin da će obzirom da su svi s kojima se na blogu druži progresivni kao i on da će među njima sigurno nać i nekog pedera.

Vi bi mogli pomoć mladom kolegi u potrazi za pederom, ako poznate nekoga, morete reć kolegi kako se oblači, na koji način manifestira mržnju prema ženama, kakvog pasa ima, šta vozi, radi li u privatnika ili u državnoj službi, i sve drugo šta može pomoć.

Potrudite se maksimalno jer se mladi kolega neobično uzbudio kad je shvatio da taj peder iz naslova nije ono što je on tražio, pa je skoro na rubu nervnog sloma.

Kao što piše u Talmudu, Tko spasi jednog pedera kao da je spasio cijeli svijet.

Mislim nema smisla da mi se dečko udvara, ja sam ono baš straight.

Šta je ovo braćo i sestre došlo nekad su mi tako komentare ostavljale blogerice koje nisu htjele da drugi vide šta mi pišu, otkad sam sretno zaljubljen više ih nema i sad me spopada ovaj u potrazi za pederom.

Jeste li i vi primjetili da su ovi progresivni ateisti listom neodgojeni, ma koliko im puta čovjek rekao da su negdje nepoželjni, ta stoka uporno i dalje vrši nasilje nad drugima.

Šta vi mislite, je li u pitanju neka homoseksualno ateistička zavjera ili su samo jednostavno glupi.


Post je objavljen 29.12.2020. u 06:32 sati.