Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

ZARAŽENI VIRUS CORONA JE SAD KRIVAC ZA SVE ŠTO SE DOGODI?!




ZARAŽENI VIRUS CORONA JE SAD KRIVAC ZA SVE ŠTO SE DOGODI?!
Čuo sam svojim uhima pred jednom bankom u Bjelovaru, kao jedna osoba govori mome prijatelju; da je najbolje da se; on sam ubije, prje nego da ga ubije korona... Prije nekoliko dana u jednom obližnjem selu pokraj Bjelovara, izvršio je čovjek samoubojstvo, a u pismu koje je ostavio ženi - između ostaloga "navodno" je pisalo da se je ubio jer ne želi da dobije Koronu. Taj čovjek je nađen obješen o lance, a prije toga je ljepljivom trakom salotepom omotao je usta.
Mediji i sve društvene mreže nas svakodnevno "filaju" sa informacijama o Covidu-19., a to sve traje više od godinu dana. Ja, pišem o stvarima koje su "tabu teme" a mnogi ne žele o tome uopće raspravljati... Političari i novinari, televizija i radio i štampa su "sotonski anđeo zla", i digitalni svjetlonoša - više su štete naniijeli nego itko. Koliko je ljudi samo psihički oboljelo od tih nametljivih "skakavaca koji izjedaju" ljudsku dušu... Zbog mnogih laži svijet je pretvoren u jednu "dolinu gubavaca".
Kršćani nisu odnijeli pobjedu; oni dopustili su da ovim poganim svjetom vadaju religije i sekte,.. vračare i gatare, lažni proroci i učiteji...


BRANKO STOJKOVIĆ - ŠTIT
HRVATSKA / B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 26.12. 2020. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
Broj članaka: 5654.


Post je objavljen 26.12.2020. u 14:51 sati.