Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/luki2

Marketing

Susjeda

https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwj2qeOu19jtAhUPAhAIHQPrAYMQwqsBMAd6BAgPEAM&url=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DGi2Ggc6mA3A&usg=AOvVaw3l2LKb9yZBp-WAvvybrA5A

Danas (odnosno već je jučer, jer kad ovo pišem - prošla je ponoć:)))) dolazim iz šetnje sa Goldie, i sretnem susjedu. Mladu susjedu. Suprug je otišao prije nje, kako bi pripremio automobil, jer nekud idu. Pozdravimo se, gotovo istovremeno, i želim brzo proći - ali zastanem...Susjeda je u crnini. Nisam sigurna da li je to ciljano, ili naprosto tako je odlučila....Odlučim ipak pitati....I dobro da jesam, Jedva je dočekala i počne pričati da joj je umrla mama...:(((( Izražavam saučešće, gospođu sam poznavala jer je često znala navratiti i bila vrlo ugodan sugovornik....:(((( Bilo mi je jako krivo, i posramila sam se - jer me susjeda nakon svega upitala da li će s Goldie biti sve u redu, te kako mi mama....Ne znam odakle je ona sve saznala, nismo se dugo ovako zaustavile i popričale, možda je saznala od Petra, predstavnika stanara zgrade, ali mi je došlo muka da nisam imama potrebe pitati za neke njene probleme i stanja, a ona očito prati moju situaciju....:((((( Ufffff...:(((((( Toliko smo se ubrzali, toliko smo se utuđili, toliko se ne družimo kao ranije.....
Još uvijek sam pod utiskom. Nisam bila u stanju nakon toga poslušati ni jedno predavanje na internetu, koje sam planirala ranije.....Moja greška. Neće se ponoviti.
I još par dobrih vijesti: petarde su i službeno zabranjene!!!! Yesss!!!!!!
Danas izlazi i veliki razgovor s Balaševićem u Večernjem listu. Naš me zanima. Svojoj kćeri je odgovorio, kad ga je pitala kako je, odgovrio koronulasto prilično!:)))))

I na kraju, na početku posta sam ostavila link na jednu pjesmicu iz mladosti. Naravno, baki u čast. Baš merazniježila. Arijana je, nadam se, živa i zdrava, a po svemu je i moja vršnjakinja - jer je ovo snimljeno 1972, kada je imala 3,5 godina, a ja sam rođena 1969. :)))))) Za sve je kriv moj šećerko, ovih dana je odlučio biti prenizak. Trojka! Zato mi se vrti u glavi, i ne osjećam se najbolje.....Ipak, obožavam pisati po noći, u miru i tišini, damo u suglasju da svojim mislima. Svi oko mene odavno su u carstvu snova.:))))

Pusa, L+B+G



Post je objavljen 19.12.2020. u 00:29 sati.